Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele declaraţii ale fratelui Ilenei Ciuculete, după moartea artistei: "Sunt distrus! Suferinţa e prea mare!"

Publicat:

, fratele regretatei artiste , este în stare de soc. Nu poate accepta ca sora sa a murit,  dupa ce o perfida afectiune de ficat s-a declansat si a evoluat galopant.

trece prin momente cumplite si se pregateste de cel mai dureros moment: despartirea de cea care le-a fost mama, sotie, fiica, sora sau prietena.  În aceste momente, în casa din Bucuresti a vedetei, sotul, , mama artistei si cei doi copii ai Ilenei Ciuculete stau la masa tacerii si nu pot realiza ca femeia pe care au iubit-o cel…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Primele declarații ale mamei elevului din București, injunghiat de un baiat. Ce spune femeia: "La paza e pusa ..."

00:50, 05.04.2024 - Tot mai multe incidente au loc in liceele din țara. In cursul zilei de ieri, inca un elev a fost injunghiat, de aceasta data, intr-o școala din Galați. Baiatul in varsta de 18 ani a fost ranit langa unitatea de invațamant de un individ pe care nu il cunostea. Mama elevului din București, injunghiat…

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Ce s-a intamplat cu averea regretatei Ileana Ciuculete, dupa 7 ani de la moartea interpretei?

19:55, 14.03.2024 - Dupa moartea artistei, atenția s-a indreptat și catre averea pe care a lasat-o in urma.Potrivit unor surse apropiate familiei, moștenirea Ilenei Ciuculete a devenit subiect de disputa intre cei apropiați, cu fiii sai, Cristian și Mugurel Sfetcu, fiind implicați intr-un proces indelungat pentru stabilirea…

Petre Roman, primele declarații dupa moartea fostei sale soții, Mioara Roman. Ce decizie urgenta a luat

12:30, 23.02.2024 - Petre Roman a avut o prima reacție, dupa ce s-a aflat public ca fosta lui soție, Mioara Roman, a murit. Mama Oanei Roman s-a stins la varsta de 83 de ani, la caminul de batrani din Snagov, unde era internata de cateva luni. Iata ce decizie urgenta a luat fostul premier al Romaniei!

EXCLUSIV. Minodora a fost operata in urma cu doar cateva zile! Vedeta a trecut prin momente delicate. Primele declarații ale cantareței: ”Cea mai grea intervenție. Am intrat și in depresie”

22:55, 20.02.2024 - Minodora a ajuns pe mainile medicilor in urma cu doar cateva zile, iar cantareața a stat timp de patru ore in operație. Artista vorbește pentru prima data, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre problemele cu care s-a confruntat și numește intervenția ca fiind cea mai grea de pana acum. Ce s-a intamplat…

Au fost tigroaice!

08:00, 04.02.2024 - Au fost foarte multe critici in acest sezon de Liga Campionilor pentru campioana Romaniei la handbaL feminin, CSM București. Critici intemeiate, pentru ca intr-adevar, deși cu un lot foarte valoros, echipa lui Adi Vasile a avut multe momente in care jocul nu s-a legat și de aici au aparut destule rezultate…


Ce parere ai despre aceasta stire?