Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele cuvinte ale lui Marius Țeicu după moartea fiicei sale: 'Nu a mai putut'

Publicat:

Drama teribila pentru celebrul artist Marius Țeicu, dupa ce fiica sa, Patricia Țeicu Radulescu a murit la varsta de 41 de ani din cauza leucemiei.Reporterii Știrilor Kanal D au vorbit cu , la cateva ore dupa ce compozitorul a aflat tragica veste.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Firea: `Unul dintre primele cuvinte spuse de fiul meu Zian a fost 'infrastructura'` (video)

19:31, 25.04.2024 - Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, la Marius Tuca Show, ca unul dintre primele cuvinte pe care le-a spus mezinul familiei, Zian, a fost „infrastructura”.„Pai le visez noaptea (proiectele de infrastructura, n.red.).

Problema cu care s-a confruntat o mondena de la noi, timp de zece ani, dupa moartea fiicei sale! "In tot acest timp am cautat vinovați in alții"

23:00, 22.04.2024 - Lenna Horvath vorbește despre problema care a macinat-o timp de zece ani. Povara pe care artista a purtat-o, dupa moartea fiicei sale. Semele pe care aceasta le-a primit, in ultima perioada, i-a schimbat total percepția despre viața.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Mama Andreei Rabciuc, gest emoționant dupa moartea fiicei sale. Georgeta Cruceanu vrea sa faca dreptate: ”Scopul este…”

08:30, 04.03.2024 - Dispariția Andreei Rabciuc a fost unul dintre cele mai misterioase cazuri din ultima perioada in Italia. Tanara a fost gasita mortata, dupa doi ani de cautari. Mama ei face un gest emoționant dupa pierderea fiicei sale și a marturisit ca vrea sa elucideze misterul.

In Iran au loc primele alegeri parlamentare de dupa moartea in arest a tinerei Mahsa Amini

10:01, 01.03.2024 - Vineri, iranienii sunt așteptați la urne sa aleaga reprezentanții in Parlament și Adunarea Experților, structura care il desemneaza pe liderul suprem al țarii, cea mai puternica autoritate in stat. Este primul rand de alegeri de la protestele antiguvernamentale din 2022, declanșate de moartea in inchisoare…

Știrile Antena Știre. Primele declarații ale tatalui lui Mile Povan, dupa decesul artistului. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului: „El a vrut sa plece” / VIDEO

14:00, 28.02.2024 - Au trecut aproape 24 de ore de la decesul subit al interpretului de muzica populara Mile Povan. Sunt momente triste pentru fanii muzicii populare, dupa ce regretatul cantareț de la noi și-a pierdut viața. Ce se știe pana acum despre moartea cantarețului? Iata primele declarații ale tatalui lui Mile…

Actuala soție a lui Petre Roman starnește revolta - Ce a putut spune dupa moartea Mioarei Roman

12:56, 25.02.2024 - Actuala soție a lui Petre Roman s-a remarcat negativ prin ceea ce a scris pe rețelele sociale la cateva ore de la moartea fostei soții a premierului din anii 90. In ziua in care Mioara Roman a murit, Silvia Chifiriuc, actuala soție a lui Petre Roman, a postat pe pagina sa de socializare un mesaj despre…

Drama vieții lui Vladimir Gaitan, actorul care și-a așteptat moartea ani in șir: „Eram pregatit in fiecare zi s-o iau din loc”

15:20, 02.02.2024 - Unul dintre cei mai mari actori ai Romaniei a fost macinat de o mare drama. La 40 de ani a fost diagnosticat cu o boala crunta de sange, iar acest lucru l-a facut sa traiasca pe muchie de cuțit. Lui Vladimir Gaitan i se spusese sa se pregateasca, pentru ca poate oricand sa moara.


Ce parere ai despre aceasta stire?