Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Primele cuvinte ale lui Marius Țeicu după moartea fiicei sale: 'Nu a mai putut'

Publicat:

Drama teribila pentru celebrul artist Marius Țeicu, dupa ce fiica sa, Patricia Țeicu Radulescu a murit la varsta de 41 de ani din cauza leucemiei.Reporterii Știrilor Kanal D au vorbit cu , la cateva ore dupa ce compozitorul a aflat tragica veste.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Florin Piersic, primele sale cuvinte de la spital: Sunt pe maini bune

13:36, 08.05.2024 - Marele actor Florin Piersic a transmis primele sale cuvinte de la spital, dupa ce a fost internat și operat la genunchi. Intr-o declarație exclusiva pentru Antena 3 CNN, maestrul a trimis ganduri bune pentru fanii sai și i-a asigurat ca este in ingrijirea

Ce cadou a putut sa primeasca o mireasa de la cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a ramas fara cuvinte

17:15, 25.04.2024 - O mireasa a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ce cadou a putut sa-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a spus ca este cel mai scarbos dar primit vreodata și mulți i-au dat dreptate cand au aflat despre ce este vorba.

Primele declarații ale Alinei, mama fetițelor otravite de propriul tata in Spania. Nu a putut sa vorbeasca despre tragedie pana acum: ”l-au iubit...”

15:00, 28.03.2024 - Mama fetițelor otravite in Spania a facut primele declarații! Fiicele ei au fost ucise de propriul tata, in timp ce se aflau la el acasa. Femeia le viziteaza foarte des la mormantul lor și este devastata de suferința. Alina a dezvaluit, pentru presa italiana, ce orori a trait alaturi de soțul ei.

Mama lui Radu Ayan, noi declarații emoționante dupa ce fiul ei, disparut in Botoșani, a fost gasit. Femeia nu s-a putut opri din plans: ”Nu am cuvinte”

09:41, 19.03.2024 - Parinții lui Radu Ayan au primit cea mai buna veste a vieții lor, dupa ce li s-a spus ca baiețelul lor, de doar doi ani, disparut timp de 25 de ore de acasa, a fost gasit teafar. Femeia nu s-a putut opri din plans, dar in ciuda emoțiilor care au copleșit-o, a facut declarații despre ceea ce simte.

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Ce a facut Traian Basescu dupa ce a aflat de moartea Mioarei Roman. Cei prezenti la priveghi nu au putut sa nu observe

09:40, 26.02.2024 - Traian Basescu a reacționat, dupa ce a aflat de trecerea in neființa a Mioarei Roman, prima partenera de viața a ex-premierului Petre Roman, coleg de partid și de guvern cu fostul președinte. Cei prezenți la priveghiul ce a avut loc duminica seara, 25 februarie 2024, nu au putut sa nu observe gestul.…

„Sa trecem de la cuvinte la fapte”. Vaduva opozantului Litvinenko, ucis și el de regimul Putin, cere ajutor Occidentului

20:30, 17.02.2024 - Moartea lui Aleksei Navalnii ar trebui sa faca țarile occidentale sa „treaca de la cuvinte la fapte” in ce privește regimul criminal de la Kremlin, a declarat, sambata, vaduva opozantului rus Alexander Litvinenko, asasinat la randul sau prin otravire cu poloniu radioactiv, in 2006.

Institutul pentru Drepturile Omului al Asociației Internaționale a Barourilor (IBAHRI) condamna rolul pe care autoritațile Rusiei l-ar fi putut avea in moartea opozantului rus Alexei Navalnii – fost avocat și cel mai proeminent critic al regimului

15:50, 17.02.2024 - Institutul pentru Drepturile Omului al Asociației Internaționale a Barourilor (IBAHRI) condamna rolul pe care autoritațile Rusiei l-ar fi putut avea in moartea opozantului rus Alexei Navalnii – fost avocat și cel mai proeminent critic al regimului – in inchisoare, in timp ce servea o sentința de treizeci…


Ce parere ai despre aceasta stire?