Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mircea Abrudean: „Modernizarea şi consolidarea administraţiei publice reprezintă o prioritate strategică a Guvernului”

Publicat:
Mircea Abrudean: „Modernizarea şi consolidarea administraţiei publice reprezintă o prioritate strategică a Guvernului”

Modernizarea si consolidarea administratiei publice reprezinta o prioritate strategica a Guvernului, mai ales in aceasta perioada in care se discuta de PNRR, fonduri europene si aderarea la OCDE.

Citeste articolul mai departe pe monitorulcj.ro…  

Sursa articol si foto: monitorulcj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clujeanul Mircea Abrudean: „Procesul de aderare la OCDE reprezinta o oportunitate pentru continuarea modernizarii Romaniei”

11:35, 26.04.2024 - Clujeanul Mircea Abrudean, secretarul general al Guvernului, a condus delegația care a participat, joi, la evaluarea Romaniei de catre Comitetul pentru Guvernanța Publica (Public Governance Committee/PGC).

Cand intra primul escavator pe șantierul Spitalului Regional de Urgența Cluj. Mircea Abrudean: „Vor veni jumatate dintre romani sa se trateze”

17:55, 22.04.2024 - Prima cupa de excavator la Spitalul Regional de Urgența va intra in pamant in jurul datei de 10 mai, a anunțat in exclusivitate la ZIUA LIVE Secretarul General al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean. S-au gasit soluții și pentru finanțarea Spitalului Pediatric Monobloc.

Mircea Abrudean: „Am semnat cu Transelectrica unul dintre cele mai mari contracte de investiție pentru modernizarea și eficientizarea rețelei naționale de transport al energiei electrice”

12:30, 10.04.2024 - Un contract de 56,2 milioane de euro a fost semnat de Secretariatul General al Guvernului și Transelectrica, pentru creșterea rezilienței cibernetice, sustenabilitatea și eficientizarea rețelei de transport al energiei electrice.

Mircea Abrudean: "Trebuie sa si facem ceea ce ne propunem de foarte mult timp, adica sa modernizam administratia publica" / " O prioritate strategica a Guvernului"

13:50, 25.03.2024 - Modernizarea si consolidarea administratiei publice reprezinta o prioritate strategica a Guvernului, mai ales in aceasta perioada in care se discuta de PNRR, fonduri europene si aderarea la OCDE, a declarat secretarul general al Guvernului, clujeanul Mircea Abrudean.

Prioritate zero. Guvernul finanțeaza crearea de muniție pentru combaterea dezordinii publice

18:06, 15.02.2024 - Romarm participa la un proiect de cercetare, cu finanțare de la bugetul de stat, ce are ca scop crearea de muniție pentru combaterea dezordinii publice. Acesta face parte din obiectivul de dezvoltarea si exploatare operationala a tehnologiilor neletale de scoatere din lupta. Proiectul a beneficiat de…

Premierul Marcel Ciolacu s-a intalnit cu o delegatie a Bancii Mondiale: Digitalizarea este principalul instrument prin care avem in vedere imbunatatirea serviciilor publice si aducerea cat mai multor fonduri la buget

17:55, 13.02.2024 - ”Mentinerea stabilitatii economice a Romaniei in contextul actualei dinamici geopolitice este o prioritate a Guvernului si o strategie eficienta de atragere a investitorilor”, a afirmat prim-ministrul in cadrul intalnirii cu oficialii Bancii Mondiale. Seful Executivului a prezentat setul de masuri pentru…

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 25 miliarde de euro, in 2023. Datoria administratiei publice reprezinta 45%

16:25, 13.02.2024 - Datoria externa totala a Romaniei a ajuns la un total de 168 miliarde euro, arata datele publicate marți de BNR. Datoria administratiei publice reprezinta 45%. Din suma totala, datoria externa a administratiei publice a ajuns in decembrie 2023 la 76,7 miliarde euro, cu un salt de 33% fata de…

Discuții la ASD despre modernizarea drumurilor

19:26, 01.02.2024 - La sediul Administrației de Stat a Drumurilor (ASD), au avut loc discuții la subiectul "Lucrarile de actualizare a proiectului de execuție privind reabilitarea și modernizarea drumurilor care fac parte din Coridorul nr. 5, R13 – Ivanovca – Vantița – Ocolina – R14", noteaza Noi.md. In cadrul intrunirii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?