Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Mara Bănică, vacanţă cu probleme. A rămas cu familia ei în aeroport: "Am stat 50 de minute cu fundurile pe asfalt"

Publicat:

este o vedeta care, atunci cand vine vorba despre familia ei, doreste mereu doar ce e mai bun. Din dorinta de a avea o vacanta perfecta, vedeta a trait o experienta neplacuta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere departe de casa. Ce destinație a ales vedeta pentru aniversare: „Aveam nevoie de o vacanța”

22:41, 07.05.2024 - Pentru implinirea varstei de 50 de ani, Adriana Bahmuțeanu a plecat intr-o vacanța alaturi de soț și copii sai pentru a-și sarbatori ziua de naștere. Vedeta a ales Spania, unde a vizitat cateva rude care s-au stabilit in peninsula de mai mulți ani. Totodata, a vorbit și despre dorințele pe care le are…

Știrile Antena Stars. Brigitte Pastrama, probleme in casnicie?! Postarea cu care vedeta și-a pus fanii pe jar: ”Cand un barbat iși lasa femeia...” / VIDEO

18:50, 17.04.2024 - Brigitte Pastrama și-a pus fanii pe jar cu o postare care a ridicat multe semne de intrebare! Vedeta le-a dat de gandit urmaritorilor cu un mesaj, prin care ar fi lasat de ințeles ca ar avea probleme in casnicie!

Obiceiul de la care Roxana Ciuhulescu nu se abate nici in vacanța. Vedeta a plecat in Egipt cu familia sa: ”Distracția continua”

21:05, 11.04.2024 - Roxana Ciuhulescu și familia ei au plecat intr-o vacanța de vis. Vedeta a ales o destinație superba, unde vremea este perfecta pentru a sta la plaja și a intra in apa marii. Totuși, de la un obicei nu s-a dezis și il practica constant. Iata despre ce este vorba!

Denisa Filcea și Flick, probleme la intoarcerea din vacanța. Cei doi au ramas fara bagaje: “Am fugit prin aeroport”

17:10, 02.04.2024 - Denisa Filcea și Flick au avut parte de o vacanța de vis in Singapore și Malaezia, dar au intampinat probleme la intoarcerea in Romania. Aceștia și-au pierdut bagajele și sunt nevoiți sa aștepte urmatoarele zile pentru a le recupera.

Sarbatoare mare in familia Roxanei Nemeș. Vedeta iși sarbatorește soțul. Ce urare speciala i-a transmis: ”Te iubesc” / FOTO

20:06, 24.03.2024 - Roxana Nemeș iși sarbatorește partenerul de viața intr-un loc de vis. Cei doi au plecat intr-o vacanța in Italia și se bucura de momente frumoase impreuna. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat mai multe imagini alaturi de Calin Hagima, impreuna cu un mesaj special.

Reacția Cristinei Cioran dupa ce tatal fetitei sale a fost surprins alaturi de o alta femeie. „Daca e triunghi eu nu ma bag”

16:30, 21.03.2024 - Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu au trait o frumoasa poveste de dragoste, insa, la scurt timp dupa ce a venit e lume fetița lor, cei doi au pus capat relatiei. Acum, o cresc impreuna pe fiica lor, Emma, chiar daca intre ei lucrurile sunt complicate.De curand, paparazzii l-au surprins pe Alexandru…

Vladuța Lupau, in doliu. Artista, aflata in vacanța, in Maldive, a primit vestea ca o persoana din familia ei s-a stins din viața: „Dumnezeu sa-l odihneasca…” / FOTO

12:35, 03.03.2024 - Aflata in vacanța, in Maldive, alaturi de soțul și fiul ei, Vladuța Lupau a primit o veste trista. O persoana din familia ei s-a stins din viața și urmeaza sa fie condus astazi pe ultimul drum. 


Ce parere ai despre aceasta stire?