Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Katie Cassidy, imagini rare in costum de baie. Cum arata corpul actritei din "Arrow" fara Photoshop

Publicat:

A jucat in , si Supernatural , iar actualmente face senzatie cu rolul din Arrow . Discreta, a fost surprinsa intr-una din rarele iesiri la plaja, spre incantarea fanilor.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini incendiare cu Madalina Ghenea in costum de baie. Cum s-a pozat vedeta

16:05, 27.02.2024 - Admirata pentru frumusețea și farmecul ei, Madalina Ghenea, in varsta de 36 de ani, a starnit din nou imaginația internauților, publicand fotografii in ipostaze care mai de care mai provocatoare. Superba actrița și-a etalat trupul de invidiat pe un iaht din Insula Capri.

Imagini din culisele „Chefi la cuțite”. Surpriza de care a avut parte la filmari unul dintre noii jurați ai show-ului culinar

10:10, 31.01.2024 - Imagini din culisele „Chefi la cuțite” au aparut pe rețelele de socializare. In noul sezon vor aparea noii jurați Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ștefan Popescu și Orlando Zaharia, dupa ce Bontea, Scarlatescu și Dumitrescu și-au dat demisia. Noul sezon „Chefi la cuțite”, care va fi difuzat peste…

VIDEO Maria Sharapova, imagini inedite cu Jannik Sinner: „Știam ca vei regreta asta”

11:06, 29.01.2024 - ​Jannik Sinner a cucerit primul sau titlu de Grand Slam la Australian Open 2024, iar Maria Sharapova s-a folosit de aceasta oportunitate pentru a posta un videoclip amuzant cu tanarul jucator italian.


Ce parere ai despre aceasta stire?