Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gabriela Cristea, „cadou” inedit pentru Marcel Toader, in plin scandal de divort!

Publicat:

In timp ce se pregateste sa divorteze si de , i-a dat intalnire fostului sot, la tribunal. De parca problemele conjugale nu ar fi fost de ajuns, trebuie sa dea explicatii, la finele acestei luni, intr-un dosar deschis de fosta nevasta, . Prezentatoarea TV il acuza pe de management defectuos, care a dus la inglodarea in datorii a firmei pe care o detineau, precum si de jonglerii financiare. Potrivit informatiilor obtinute de reporterii spynews.ro, dupa divortul din iunie 2013, si-a descoperit…

Citeste articolul mai departe pe bewoman.ro…  

Sursa articol: bewoman.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Cum a reacționat Gabriela Cristea, dupa ce i s-a spus ca i-ar putea fi mama soțului ei, Tavi Clonda. Prezentatoarea TV a rabufnit!

14:36, 29.03.2024 - Gabriela Cristea nu s-a mai abținut și a rabufnit in mediul online, dupa ce mai mulți oameni au criticat diferența de varsta dintre ea și soțul ei, Tavi Clonda. Iata cum le-a inchis gura rautacioșilor!

Gabriela Cristea a reacționat, dupa ce a aflat ca Tavi Clonda i-a umblat in telefon: „Sa afle daca am vreo intalnire sau vreo ceva in dimineața aia”

10:40, 24.03.2024 - Gabriela Cristea a aflat ca soțul ei, Tavi Clonda, i-a umblat in telefon in timp ce ea dormea. Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit ca intențiile partenerului ei nu erau de a o verifica.Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar…

Cat cere Gabriela Cristea pentru un borcan de zacusca gatita dupa rețeta ei. Ce alte produse mai vinde prezentatoarea TV

15:20, 21.03.2024 - Gabriela Cristea a adaugat noi produse in magazinul ei online unde vinde preparate gatite dupa rețelele ei celebre. Iata ce sume trebuie sa scoata din buzunar cei care vor sa guste o zacusca „ca la mama acasa” sau o dulceața speciala.

Gabriela Cristea și-a sarbatorit fiica! Micuța Iris a implinit 5 ani! Ce surprize i-a pregatit prezentatoarea TV / FOTO

14:05, 17.03.2024 - Zi de sarbatoare in familia gabrielei Cristea! Celebra prezentatoare TV i-a organizat o petrecere de basm fetiței sale! Iris a implinit varsta de 5 ani și a fost inconjurata de prietenii și familia ei. Gabriela Cristea a pregatit o mulțime de surprize pentru Iris!

CADOU INEDIT Regina Camilla a Marii Britanii, imortalizata sub forma unei papusi Barbie

15:35, 13.03.2024 - Regina Camilla a Marii Britanii s-a aratat incantata ca a fost imortalizata sub forma unei papusi Barbie, .... The post CADOU INEDIT Regina Camilla a Marii Britanii, imortalizata sub forma unei papusi Barbie first appeared on Informatia Zilei .

Ce face Gabriela Cristea cu placinta de iaurt dupa ce o pregatește. Secretul pe care il vei folosi și tu

15:56, 08.03.2024 - Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din țara. Deși are un program destul de incarcat, vedeta iși gatește timp sa gateasca pentru familia ei. Recent, pe contul sau de Facebook, aceasta le-a dezvaluit fanilor cum prepara placinta de iaurt. Prezentatoarea de la Antena Stars…

„Mireasa. Direct din culise”, noua emisiune de la Antena Stars. Cine e Raluca Preda, prezentatoarea show-ului

13:30, 29.01.2024 - „Mireasa. Direct din culise” e noua emisiune de la Antena Stars care prezinta detalii din culisele show-ului matrimonial „Mireasa”, care e difuzat la Antena 1 și prezentat de Simona Gherghe. Incepand de astazi, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 13.30, telespectatorii Antena Stars au acces…


Ce parere ai despre aceasta stire?