Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Emma Răducanu a fost decisivă pentru calificarea Marii Britanii la turneul final al Billie Jean King Cup

Publicat:
Emma Răducanu a fost decisivă pentru calificarea Marii Britanii la turneul final al Billie Jean King Cup

a fost decisiva pentru calificarea la turneul final al , in dauna Frantei, invinsa cu 3-1 in fata propriului public, la , informeaza Reuters si .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”, avertizeaza Lavrov

16:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de externe rus Serghei Lavrov, informeaza Reuters.

SORANA CIRSTEA, INAPOI IN ECHIPA ROMANIEI DE BJK CUP

06:25, 22.04.2024 - Romania s-a calificat spectaculos la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce s-a impus in fața Ucrainei, scor 3-2. Fetele noastre au revenit de la 0-2. Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au facut minuni in ultimele trei partide, iar tara noastra merge pentru prima data la turneul final, dupa ce…

Dupa calificarea la turneul final BJK Cup, Tecau și fetele vor sa devina campioni mondiali: „Mergem sa caștigam!”

13:20, 17.04.2024 - Horia Tecau (39 de ani), antrenorul selecționatei Romaniei pentru Billie Jean King Cup, viseaza ca fetele antrenate de el sa devina campioane mondiale dupa ce s-au calificat la tuneul final de la Sevilla. ...

TURNEU MONDIAL Romania s-a calificat la turneul final Billie Jean King Cup

12:00, 15.04.2024 - Echipa de tenis de camp a Romaniei Romania s-a calificat la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a invins echipa Ucrainei cu scorul de 3- 2. The post TURNEU MONDIAL Romania s-a calificat la turneul final Billie Jean King Cup first appeared on Informatia Zilei .

Calificare! Romania a realizat o remontada spectaculoasa impotriva Ucrainei la turneul final al Billie Jean King Cup

04:30, 14.04.2024 - Perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian a adus calificarea echipei Romaniei la turneul final al Billie Jean King Cup, impunandu-se in ultimul meci al intalnirii cu Ucraina de la Fernandina Beach (SUA). Dupa ce in prima zi a intalniri scorul general a fost 2-0 pentru Ucraina, a doua zi a fost fara greseala…

Romania s-a calificat in premiera la turneul final al BJKC si va juca la turneul final de la Sevilla

03:10, 14.04.2024 - Echipa Romaniei s-a calificat in premiera la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a invins Ucraina cu scorul de 3-2, sambata, la Fernandina Beach (Florida), printr-un punct adus la dublu de perechea Ana Bogdan/Jaqueline Cristian.

VICTORIE. Romania se califica la turneul final al Billie Jean King Cup. Reușește sa intoarca scorul de la 0-2 cu Ucraina. Dublul aduce punctul decisiv

02:50, 14.04.2024 - Romania a reușit sa se califice sambata noapte la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a invins echipa Ucrainei cu 3 la 2, revenind fantastic dupa ce in prima zi a fost condusa cu 0-2.

Billie Jean King Cup: Cu doua victorii, Emma Raducanu a adus Marii Britanii calificaea la turneul final

22:55, 13.04.2024 - Echipa Marii Britanii s-a calificat, sambata, la turneul final al Billie Jean King Cup, trecand in calificari de Franta, scor 3-1. Doua dintre victoriile britanicelor au fost obtinute de Emma Raducanu, informeaza news.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?