Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

DEZASTRU pentru Regatul Unit: Scoţia anunță un nou referendum pentru INDEPENDENȚĂ în cazul unui Brexit fără acord

Publicat:

Scotia ar putea organiza un nou referendum privind independenta fata de in cazul producerii unui Brexit fara niciun acord, a avertizat miercuri premierul scotian, .

Aflata in vizita la Berlin, a declarat ca, in cazul in care se va retrage din fara niciun acord Brexit, Scotia ar putea organiza in 2020 un nou referendum privind independenta, informeaza mediafax.ro.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are

"Am putea organiza (referendum pentru independenta -n.red.) anul viitor", a afirmat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reorganizarea IPJ Constanta, dupa cazul Vlad Pascu, un dezastru: Polițiștii constanțeni protesteaza in strada

18:10, 24.04.2024 - Reorganizarea IPJ Constanta, dupa cazul Vlad Pascu, pare sa nu aiba succesul scontat. Catalin Predoiu, ministerul de Interne, anunța „mai putini sefi, mai multi oameni in operativ“. Polițiștii constanțeni se arata profund nemulțumiți și anunța ca, incepand de maine, vor protesta in fața IPJ Constanța.

UE cere o ancheta independenta in cazul gropilor comune descoperite la doua spitale din Fașia Gaza

16:35, 24.04.2024 - Uniunea Europeana a anuntat miercuri, prin vocea unui purtator de cuvant, ca doreste o ancheta „independenta” dupa descoperirea unor gropi comune in principalele doua spitale din Fasia Gaza, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Meseriile pentru care Marea Britanie a pus restricții. Schimbari pentru romanii care lucreaza acolo

07:15, 21.04.2024 - Marea Britanie a introdus restricții privind anumite industrii cheie, cauzand schimbari majore pentru lucratorii romani. Una dintre masurile controversate este impunerea unei interdicții de viza pentru tinerii care doresc sa lucreze in baruri și spitale, stabilind un venit minim anual de cel puțin 38.700…

Tinerii ar putea locui in Marea Britanie fara permis de ședere, la fel ca inainte de Brexit

09:05, 19.04.2024 - Uniunea Europeana vrea sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții. Autoritațile britanice vor analiza propunerea Uniunii Europene.Comisia Europeana cauta discuții pentru un acord care…

Tinerii ar putea sa locuiasca in Marea Britanie fara permis de ședere, ca inainte de Brexit

20:55, 18.04.2024 - Uniunea Europeana dorește sa ajunga la un acord cu Marea Britanie privind libera circulație. Propunerea este ca tinerii din UE și din Regatul Unit sa poata circula și lucra fara restricții.

Tinerii sub 30 de ani ar putea locui in Marea Britanie fara permis de ședere, la fel ca inainte de Brexit

18:25, 18.04.2024 - Comisia Europeana a propus deschiderea negocierilor cu Regatul Unit pentru a permite libera circulație pentru tinerii cu varste intre 18 și 30 de ani, prevedere de care se bucurau milioane de oameni inainte de Brexit, relateaza The Guardian.

„Tinerii Voteaza” raul cel mai mic

19:35, 03.04.2024 - „Tinerii Voteaza” – o initiativa de incurajare a mersului la vot in randul tinerilor si de promovare a unei agende de prioritati a acestora – a fost lansata, miercuri, la Palatul Parlamentului, de catre organizatiile promotoare ale initiativei. In cadrul evenimentului a fost lansat oficial studiul integral…

Bubuie noi tensiuni: Marea Britanie este pusa cu spatele la zid de un mare jucator

19:10, 27.01.2024 - Regatul Unit si Canada si-au intrerupt negocierile in vederea unui acord comercial, din cauza branzei, carnii de vita si masinilor, dupa doi ani de discutii, un nou esec al politicii comerciale britanice, relateaza RFI, informeaza News.ro.Londra nu accepta un acord dezavantajos si denunta o cerere…


Ce parere ai despre aceasta stire?