Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Bittman, reproş la adresa Mihaelei Rădulescu după ani de la despărţire: "Cum ai putut să-l alegi pe Felix când eu te-am dus dincolo de nori?"

Publicat:

s-a decis sa vorbeasca despre povestea de dragoste traita cu . Printre rememorari ale momentelor placute, artistul a recunoscut ca are si un repros la adresa Divei care l-a ales pe Felix când el a fost cel care a dus-o "dincolo de nori".

si au trait o pasionala poveste de dragoste în urma cu peste zece ani, pe care au tinut-o ascunsa pâna acum. Artistul s-a decis sa dea cartile pe fata si a spus tuturor cum era femeia atunci când era a lui.

Bittman a recunoscut ca a vrut…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce relație are Liliana Ștefan cu baieții ei și ai lui Dan Bittman. Ce a recunoscut: „Sunt o mama implicata”

17:36, 11.04.2024 - Dan Bittman și Liliana Ștefan au format un cuplu timp de peste doua decenii, insa au luat-o pe drumuri separate in anul 2016. Din povestea lor de iubire au rezultat trei baieți minunați, de care sunt foarte mandri. Iata cum se ințelege fosta partenera a artistului cu aceștia!

Viciul de care Gabriela Cristea nu se poate lasa, oricat de mult ar incerca. Vedeta a recunoscut fara menajamente

20:15, 08.04.2024 - Gabriela Cristea este una dintre cele mai asumate vedete din Romania și nu se sfiește sa iși arate adevarata fața atunci cand vine vorba de viciile sale. Intr-o postare recenta pe pagina sa de socializare, vedeta a dezvaluit publicului ca exista un viciu de care nu poate scapa, chiar daca iși dorește…

„Lucia di Lammermoor”, caderea ingerului - o tragedie despre dragoste și desparțire, pe scena Operei Naționale București

17:35, 15.03.2024 - Opera Naționala București va invita, sambata, 16 martie 2024, de la ora 18:30, sa fiți parte a unei experiențe de neuitat, ”Lucia di Lammermoor”, și sa descoperiți tainele unei povești captivante despre iubire, tragedie și sacrificiu.

Vlad Pascu, șoferul drogat care a produs tragedia de la 2 Mai, a recunoscut acuzațiile! Ce a decis judecatoarea

10:35, 14.03.2024 - Vlad Pascu, șoferul vinovat de tragicul accident din localitatea 2 Mai, a facut un pas neașteptat in procesul sau judiciar. Astazi, in fața judecatorului de la Judecatoria Mangalia, tanarul a recunoscut acuzațiile care i se aduc, marcand un moment crucial in desfașurarea cazului. Ce a decis judecatoarea.

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

IMAGINI din luxul proprietații Mihaelei Radulescu din cel mai scump loc din Monaco, ”raiul miliardarilor”

14:00, 12.02.2024 - De mai bine de 15 ani, Mihaela Radulescu locuiește in cel mai bogat oraș din lume, Monaco. Inițial a locuit intr-un apartament cu fiul sau insa, odata ce acesta a plecat la facultate, s-a mutat alaturi de iubitul sau, Felix Baumgartner, pe o proprietate din zona cu cei mai mulți milioardari pe kilometru…

Prezentatoarea TV care ar fi putut avea o relatie cu Stefan Banica Jr. Artistul a curtat-o in trecut: „Abia se desparțise de Mihaela Radulescu”

09:36, 12.02.2024 - Imediat dupa divorțul de Mihaela Radulescu, Stefan Banica Jr. a luat legatura cu o cunoscuta jurnalista din Romania. Artistul i-ar fi facut curte, cautand sa intre in grațiile ei, insa fara succes. Povestea a fost dezvaluita chiar de catre prezentatoarea TV, care regreta insa ca a facut publica istorioara.…

Ce mesaje de dragoste și de admirație ii trimitea Gabi Badalau fostei soții, Claudia Patrașcanu. Artista a facut publica o parte din conversație / FOTO

12:55, 10.02.2024 - Claudia Patrașcanu nu se lasa! Dupa ce a facut acuzații grave atat la adresa lui, cat și la adresa foștilor socri, artista a facut publice mesajele de dragoste și de admirație pe care omul de afacere i le trimitea, in unele dintre ele spunandu-i ca este „unica” și „mama perfecta”.


Ce parere ai despre aceasta stire?