Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dan Bittman, reproş la adresa Mihaelei Rădulescu după ani de la despărţire: "Cum ai putut să-l alegi pe Felix când eu te-am dus dincolo de nori?"

Publicat:

s-a decis sa vorbeasca despre povestea de dragoste traita cu . Printre rememorari ale momentelor placute, artistul a recunoscut ca are si un repros la adresa Divei care l-a ales pe Felix când el a fost cel care a dus-o "dincolo de nori".

si au trait o pasionala poveste de dragoste în urma cu peste zece ani, pe care au tinut-o ascunsa pâna acum. Artistul s-a decis sa dea cartile pe fata si a spus tuturor cum era femeia atunci când era a lui.

Bittman a recunoscut ca a vrut…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Pucean l-a pus la zid pe Bogdan de la Ploiești! Dansatoarea, atac dur la adresa artistului, dupa desparțire: ”Cu ce parfum...” / VIDEO

14:11, 25.03.2024 - Cristina Pucean a revenit cu un atac dur la adresa lui Bogdan de la Ploiești! Cei doi au anunțat ca nu mai formeaza un cuplu, dar replicile dure nu au intarziat sa apara! Deși motivul desparțirii nu a fost dezvaluit inca, fanii au trecut deja la suspiciuni.

„Lucia di Lammermoor”, caderea ingerului - o tragedie despre dragoste și desparțire, pe scena Operei Naționale București

17:35, 15.03.2024 - Opera Naționala București va invita, sambata, 16 martie 2024, de la ora 18:30, sa fiți parte a unei experiențe de neuitat, ”Lucia di Lammermoor”, și sa descoperiți tainele unei povești captivante despre iubire, tragedie și sacrificiu.

Vlad Pascu, șoferul drogat care a produs tragedia de la 2 Mai, a recunoscut acuzațiile! Ce a decis judecatoarea

10:35, 14.03.2024 - Vlad Pascu, șoferul vinovat de tragicul accident din localitatea 2 Mai, a facut un pas neașteptat in procesul sau judiciar. Astazi, in fața judecatorului de la Judecatoria Mangalia, tanarul a recunoscut acuzațiile care i se aduc, marcand un moment crucial in desfașurarea cazului. Ce a decis judecatoarea.

Asistenta de la Neatza de care Mihaelei Radulescu ii era „frica”. L-a banuit mult timp pe Dani Oțil ca o insala cu ea: „Aveam crush pe ea toți”

17:55, 03.03.2024 - Dani Oțil a facut dezvaluiri la care nimeni nu se aștepta. Celebrul prezentator TV a marturisit ca fosta lui iubita, Mihaela Radulescu, l-a banuit pe acesta de infidelitate. Femeia cu care credea ca Dani are o relație ascunsa a fost chiar o fosta asistenta TV a matinalului. Dani Oțil, banuit de infidelitate…

IMAGINI din luxul proprietații Mihaelei Radulescu din cel mai scump loc din Monaco, ”raiul miliardarilor”

14:00, 12.02.2024 - De mai bine de 15 ani, Mihaela Radulescu locuiește in cel mai bogat oraș din lume, Monaco. Inițial a locuit intr-un apartament cu fiul sau insa, odata ce acesta a plecat la facultate, s-a mutat alaturi de iubitul sau, Felix Baumgartner, pe o proprietate din zona cu cei mai mulți milioardari pe kilometru…

Prezentatoarea TV care ar fi putut avea o relatie cu Stefan Banica Jr. Artistul a curtat-o in trecut: „Abia se desparțise de Mihaela Radulescu”

09:36, 12.02.2024 - Imediat dupa divorțul de Mihaela Radulescu, Stefan Banica Jr. a luat legatura cu o cunoscuta jurnalista din Romania. Artistul i-ar fi facut curte, cautand sa intre in grațiile ei, insa fara succes. Povestea a fost dezvaluita chiar de catre prezentatoarea TV, care regreta insa ca a facut publica istorioara.…

Ce mesaje de dragoste și de admirație ii trimitea Gabi Badalau fostei soții, Claudia Patrașcanu. Artista a facut publica o parte din conversație / FOTO

12:55, 10.02.2024 - Claudia Patrașcanu nu se lasa! Dupa ce a facut acuzații grave atat la adresa lui, cat și la adresa foștilor socri, artista a facut publice mesajele de dragoste și de admirație pe care omul de afacere i le trimitea, in unele dintre ele spunandu-i ca este „unica” și „mama perfecta”.


Ce parere ai despre aceasta stire?