Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONSTANȚA: ACCIDENT grav în apropiere de MANGALIA: O femeie și fiica ei AU MURIT

Publicat:

O femeie de 37 de ani și fiica ei în vârsta de 10 ani, din localitatea constanțeana Pecineaga, au MURIT într-un ACCIDENT rutier produs sâmbata noaptea pe raza orașului Mangalia.

Mama și fiica, și Suleiman-Iusein Iasemina se aflau într-o mașina marca Opel, condusa de un barbat din aceeași localitate. Femeile fusesera luate la ocazie din Mangalia. Șoferul a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de un Renault care circula dinspre Mangalia spre Constanța.

În urma coliziunii, mașina în care se aflau cele doua a fost proiectata…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO. Impact violent pe Centura Capitalei: Un barbat a murit, iar copilul sau a fost grav ranit

18:05, 25.04.2024 - Accident cumplit pe Centura Capitalei. A fost nevoie inclusiv de intervenția unui elicopter SMURD. Un barbat de 35 de ani a murit, iar copilul lui, grav ranit, a ajuns la spital dupa ce a fost resuscitat minute bune. Șoferul ar fi intors pe linie dubla continua, moment in care a fost izbit de o duba.

Accident grav in Dolj! Doua persoane au fost lovite de un TIR, dupa ce șoferul a adormit la volan. O femeie in varsta de 45 de ani a murit pe loc / FOTO

18:35, 24.04.2024 - In aceasta dupa amiaza, un grav accident de circulație a avut loc pe marginea unui drum din Dolj. O femeie in varsta de 45 de ani a decedat, iar un barbat se afla in stare grava, la spital, dupa ce au fost loviti de un TIR. Șoferul ar fi adormit la volan.

O femeie si un barbat au ajuns la spital dupa ce au fost batuți pe o strada din Constanța

07:30, 11.04.2024 - Un conflict spontan pe o strada din Constanța s-a incheiat cu doi oameni internați in spital. Victimele, un barbat și o femeie, au fost gasiți de echipajele de ambulanța intinși pe asfalt. Agresorul lor este un barbat de 37 de ani.

Tragedie la Constanța: O femeie a murit și un barbat este in stare grava dupa ce o casa a ars

08:50, 06.04.2024 - O femeie a murit și un barbat a fost dus la spital cu arsuri și intoxicat cu fum in urma unui incendiu care a cuprins o casa in timpul nopții de vineri spre sambata in localitatea Mihai Viteazu, județul Constanța.

Accident cumplit in Constanța! Un barbat de 59 de ani, angajatul unei firme de paza, a murit pe loc dupa ce s-a rasturnat cu masina / FOTO

08:31, 19.03.2024 - Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Accident grav produs pe o strada din Targu Mureș. Un barbat de 32 de ani a murit

15:10, 14.02.2024 - Șoferul unei autoutilitare a intrat miercuri pe contrasens, pe o strada din Targu Mureș, și a lovit o alta autoutilitara al carei șofer a incercat sa evite impactul și a ajuns in șanțul de pe marginea parții carosabile. Primul șofer a murit, iar celalalt

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Constanta: Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tanar a murit (GALERIER FOTO+VIDEO)

07:55, 04.02.2024 - Un cumplit accident rutier a avut lco in aceasta dimineata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. Din primele informatii soferul unui autoturism Volkswagen inmatriculat in judetul Ialomita, care circula catre podul IPMC a pierdut controlul autoturismului in sensul giratoriu de la intersectia…


Ce parere ai despre aceasta stire?