Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit în Constanța! Un bărbat de 59 de ani, angajatul unei firme de pază, a murit pe loc după ce s-a răsturnat cu maşina / FOTO

Publicat:

Un accident cumplit a avut loc, cu puțin timp in urma, in Constanța. Un sofer in varsta de 59 de ani, angajat al unei firme de paza, a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina pe DN2A, intre localitatile Curcea si Stupina, din judetul Constanta.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce s-a rasturnat cu masina si a lovit un cap de pod

09:11, 04.04.2024 - Accident mortal, ieri-seara, pe raza localitatii Ciula Mare, din judetul Hunedoara, dupa ce un sofer a pierdut controlul masinii, care s-a rasturnat si a lovit un cap de pod. Miercuri, in jurul orei 20.20, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizata despre incidentul rutier. In accident a fost implicat un…

Un barbat a murit dupa ce a pierdut controlul directiei autoturismului si s-a rasturnat in afara drumului, pe DN 2A

18:40, 18.03.2024 - Un barbat a murit dupa ce, luni, pe DNA 2A, in apropierea satului Stupina, a pierdut controlul directiei autoturismului pe care il conducea si s-a rasturnat in afara partii carosabile, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Constanta.

Oficial de la IPJ Constanta despre accidentul dintre localitatile Stupina si Crucea. Un barbat de 59 de ani a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

17:00, 18.03.2024 - La data de 18 martie a.c., in jurul orei14.40, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta Rutiera au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.N. 2A, in apropierea satului Stupina, s a produs un accident rutier. Potrivit IPJ Constanta, politistii deplasati la fata locului au constatat ca un barbat,…

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in Dolj. Un barbat de 34 de ani a murit, dupa ce s-a rasturnat cu mașina

10:00, 04.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs in Dolj, luni dimineața. Un barbat in varsta de 34 de ani s-a stins din viața, dupa ce s-a rasturnat cu mașina dincolo de partea carosabila. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața acestuia.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?