Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Bucurie fără margini în familia "Mireasă pentru fiul meu". O altă fostă concurentă este însărcinată

Publicat:

Bucurie fara margini in familia "Mireasa pentru fiul meu". Una dintre fostele concurente a anuntat ca este insarcinata. Adelina, fosta concurenta de la "Mireasa pentru fiul meu", sora lui Andrei, si el fost concurent al emisiunii, traieste cea mai frumoasa perioada din viata sa. Adelina va deveni in cateva luni mamica si isi va strange la piept copilul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Postarea care i-a pus pe fani pe ganduri: "Felicitari! Sarcina ușoara!" / FOTO

21:35, 13.03.2024 - Denisa Raileanu de la Mireasa, sezonul 7, insarcinata? Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a facut o postare cu care și-a pus fanii pe ganduri. Iata ce a postat Denisa Raileanu, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Elena Matei abia așteapta sa iși cunoasca bebelușul! Fosta concurenta de la Chefi la cuțite e insarcinata in 5 luni: "Imposibil de descris..." / FOTO

16:31, 29.01.2024 - In ziua de Craciun, anul trecut, Elena Matei anunța ca e insarciata prin intermediul rețelelor de socialziare. Astazi, fosta concurenta de la Chefi la cuțite le-a marturisit fanilor ei ca abia așteapta sa iși țina bebelușul in brațe.

Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, adevarul despre sarcina. Fosta concurenta s-a afișat cu o burtica suspecta in urma cu cateva luni: „Anunțam...” / VIDEO

16:20, 27.01.2024 - Au format unul dintre cele mai indragite cupluri din casa Mireasa, in sezonul 5, dar s-a zvonit ca s-ar fi desparțit de mai multe ori. Sabrina și Perneș au vorbit, de curand, despre relația lor, dar și despre presupusa sarcina, asta dupa ce, in urma cu cateva luni, tanara s-a afișat cu o burtica suspecta.


Ce parere ai despre aceasta stire?