Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de lideri din întreaga lume participă la funeraliile lui Shimon Peres în Ierusalim

Publicat:

La funeraliile fostului sef al statului Israel sunt prezenti presedintele american , omologii sai francez si german, printul Charles, regele Spaniei, dar si liderul palestinian , unul dintre foarte putinii inalti reprezentanti din lumea araba. In sunet de rugaciuni funerare evreiesti, ceremonia a inceput cu aducerea sicriului acoperit cu drapelul Israelului la o tribuna, nu departe de locul unde Peres va fi inmormantat in cimitirul na (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mahmoud Abbas, apel disperat catre SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra orasului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

13:00, 28.04.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Benjamin Netanyahu respinge ”acuzatii de foamete” in Fasia Gaza

16:45, 17.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a dezmintit miercuri orice ”acuzatie” de foamete in Fasia Gaza si a reiterat ”dreptul” Israelului de a se ”proteja”, in cadrul unor intalniri cu ministrii de Externe britanic David Cameron si german Annalena Baerbock, la Ierusalim, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Criza din Orientul Mijlociu. Cine ia deciziile momentului in Israel

09:35, 15.04.2024 - Orientul Mijlociu sta pe un butoi cu pulbere dupa atacul lansat de Iran asupra Israelului. Intreaga lume privește cu ingrijorare spre regiune, in timp ce Occidentul face eforturi diplomatice intense pentru a evita o escaladare, dupa ce oficialii israelieni au promis razbunare.

(VIDEO) Biden i-a spus lui Netanyahu ca SUA nu va participa la niciun contraatac impotriva Iranului

07:35, 15.04.2024 - Președintele Joe Biden a transmis ca SUA nu vor participa la nicio acțiune ofensiva impotriva Iranului, potrivit oficialilor americani. Biden și membrii seniori ai echipei sale naționale de securitate incearca sa limiteze riscul unui razboi regional mai larg in urma unui baraj de rachete și drone iraniene…

Marturiile unor romani din Israel despre noaptea atacului. „Frica a fost mai mare”

19:05, 14.04.2024 - Dragos Nelersa, un roman stabilit in Israel, a declarat, duminica dimineata,  ca nu se astepta la atacul Iranului, dar a aratat ca increderea israelienilor in armata este foarte mare. „A fost o noapte dificila, am stat cu emotii. Acum nu se mai trage, sa speram ca lucrurile vor intra pe cale diplomatica.…

Marturiile unor romani din Israel despre noaptea atacului

19:01, 14.04.2024 - Dragos Nelersa, un roman stabilit in Israel, a declarat, duminica dimineata,  ca nu se astepta la atacul Iranului, dar a aratat ca increderea israelienilor in armata este foarte mare. „A fost o noapte dificila, am stat cu emotii. Acum nu se mai trage, sa speram ca lucrurile vor intra pe cale diplomatica.…

Probleme medicale pentru Netanyahu: Isi deleaga atribuțiile

18:41, 31.03.2024 - Premierul israelian, Benjamin Netanyahu, va fi operat de hernie duminica seara, dupa sedinta saptamanala a cabinetului, a anuntat duminica biroul sau intr-un comunicat. Intrucat Netanyahu, in varsta de 74 de ani, se va afla sub anestezie generala in timpul interventiei, vicepremierul si ministrul justitiei…

Funeraliile opozantului rus Aleksei Navalnii, desfașurate in condiții stricte de securitate. Rușii s-au adunat pentru a participa la ceremonia de ramas bun.

12:45, 01.03.2024 - O multime de rusi s-a adunat in fata bisericii din Moscova, unde vineri va avea loc ceremonia de ramas bun dedicata liderului opozitiei, Aleksei Navalnii, care a murit in urma cu doua saptamani intr-o inchisoare din Arctica, in circumstante neclare.


Ce parere ai despre aceasta stire?