Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de jihadişti au fost ucişi în raiduri aeriene în Irak

Publicat:

Zeci de jihadisti din organizatia extremista (SI) au fost ucisi in raiduri aeriene in vestul Irakului, au informat marti surse militare si medicale irakiene citate de AFP.

'Zeci de jihadisti din SI au fost ucisi in lovituri americane impotriva grupului la frontiera siriana', a indicat pentru AFP purtatorul de cuvant al , Mohammed Al-Askari.

Aceste raiduri nu au fost confirmate deocamdata de catre Pentagon. Ele survin la cateva ore dupa primele lovituri aeriene din Siria impotriva jihadistilor.

Un colonel din armata irakiana a mentionat…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

Trei turiști spanioli, uciși intr-un atac armat in Afganistan

13:20, 18.05.2024 - Trei turisti spanioli au fost ucisi si cel putin un altul a fost ranit intr-un atac al unor barbați inarmati in provincia centrala Bamyan din Afganistan, a anuntat, vineri, Ministerul de Externe al Spaniei, citat de Reuters, relateaza News.ro.Purtatorul de cuvant al ministerului de interne taliban,…

Razboi in Gaza, ziua 199. Lovituri aeriene in zona, israelienii susțin ca au atacat poziții de lansare Hamas

12:55, 23.04.2024 - Armata israeliana anunța marți ca a atacat poziții de lansare Hamas. Acestea sunt in sudul Fașiei Gaza. De asemenea, a fost vizat un grup de militanți Hamas, au mai anunțat israelienii. Forțele aeriene israeliene anunța ca au distrus doua poziții de lansare ale Hamas in Gaza. Avioanele de vanatoare…

28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali, ucisi in doua atacuri ale Statului Islamic

12:30, 19.04.2024 - Gruparea jihadista Statul Islamic (SI) a ucis 28 de soldati sirieni si combatanti proguvernamentali in doua atacuri in zone controlate de guvernul sirian, transmite vineri AFP, citand Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO).

Daca luptatorii impotriva cancerului sunt antrenați, iar cei impotriva propagandei sunt uciși?

07:50, 17.04.2024 - Daca limfocitele T-Helper pot fi antrenate in laborator pentru a lupta impotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei, cancerul social ce nepadește corpul public? Imunologii și geneticienii de la Universitatea Standford din California cerceteaza de mai mulți ani activitatea…

Lovitura cu cu drone impotriva bazei aeriene ruse de la Borisoglebsk

06:50, 10.04.2024 - Direcția Principala de Informații Militare (GUR) ucraineana este probabil responsabila pentru o lovitura cu drone impotriva bazei aeriene Borisoglebsk din regiunea Voronej, in noaptea de 8 spre 9 aprilie.

Atac armat și explozii la Moscova. Cel puțin 60 de oameni au fost uciși și peste 140 raniți

07:50, 23.03.2024 - Un atac armat a avut loc, vineri seara, in sala de spectacole Crocus City Hall din orasul Krasnogorsk, situat la periferia Moscovei, anunța The Moscow Times. Cel puțin 60 de oameni au fost uciși de cel puțin cinci atacatori care purtau costume de camuflaj, potrivit agenției de presa TASS, citata de…

Noi lovituri americano-britanice impotriva rebelilor houthi in Yemen

08:55, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au efectuat sambata lovituri vizand 18 tinte ale houthi in opt locatii distincte din Yemen, ca raspuns la atacurile desfasurate de rebelii sustinuti de Iran impotriva navelor din Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, scrie AFP.

SUA si Marea Britanie au lansat noi lovituri asupra unor tinte houthi in Yemen

08:05, 25.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lansat sambata lovituri impotriva a 18 tinte houthi in opt locuri diferite din Yemen, ca raspuns la atacurile rebelilor sustinuti de Iran impotriva unor nave in Marea Rosie, a anuntat Pentagonul, citat de AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?