Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zayn Malik este acuzat că le-ar fi abuzat fizic și verbal pe Gigi Hadid și pe mama ei: „Au nevoie să petreacă timp separat”

Publicat:

Zayn și s-au desparțit, dupa doar un an de cand a venit pe lume fetița lor. Fostul membru al formației le-ar fi abuzat fizic si verbal pe și pe mama ei. El a fost acuzat de 4 infracțiuni penale de harțuire. Acesta este obligat sa participe la anumite cursuri, speciale pentru controlul furiei, dar și la un program impotriva violenței domestice.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Caz șocant intr-o școala din Capitala. Un elev in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de doua ori de colegi. Directorul, acuzat de mușamalizare 

21:35, 01.03.2024 - Caz revoltator intr-o școala din București, acolo unde un copil in varsta de 8 ani ar fi fost abuzat de colegi, de doua ori. Parinții minorului spun ca baiatul, care acum are 10 ani, a fost violat de doua ori in toaleta unitații de invațamant.

Ședinta in format fizic a Consiliului Local al municipiului Constanta! Iata ce se va discuta (DOCUMENTE)

10:56, 29.02.2024 - Consiliul local al municipiului Constanta este convocat in sedinta ordinara, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30 , in sala "Remus Opreanu" a Consiliului Judetean Constanta.Pe ordinea de zi se afla urmatoarele proiecte: Aprobarea procesului verbal al sedintei extraordinare a Consiliului local al municipiului…

Noi detalii din dosarul lui Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat ca ar fi abuzat doi minori

07:26, 01.02.2024 - Noi detalii din dosarul lui Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat ca ar fi abuzat doi minori Continue reading Noi detalii din dosarul lui Bogdan Buta, patronul Untold, acuzat ca ar fi abuzat doi minori at Tabu.


Ce parere ai despre aceasta stire?