Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Yanis Varoufakis, ministrul elen al Finanțelor: Acordul dintre Grecia și creditori este aproape finalizat

Publicat:

Ministrul elen al Finantelor, , a declarat, vineri, ca acordul dintre Grecia si creditori este aproape finalizat, precizând ca cele doua parti au purtat discutii private pe parcursul saptamânii.

Indiferent care va fi rezultatul referendumului, acordul este "iminent". "Daca grecii vor vota da, Guvernul va accepta propunerea avansata de creditori saptamana trecuta", a spus , in emisiunea "", a postului de radio RTE.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Ciolacu: Deja ministrul Finanțelor s-a dus și a negociat sa fie un nou acord pe 7 ani cu Comisia Europeana

16:06, 12.06.2024 - Ptemierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, ca ministrul Finanțelor a negociat cu Comisia Europeana un nou acord pentru urmatorii 7 ani, astfel incat Romania sa se poata menține in deficitul bugetar de 3% și sa se poata dezvolta in continuare.

Guvernul grec a anunțat o noua aplicație pentru turiști, mAiGreece

12:31, 04.06.2024 - Ministrul grec al turismului, Olga Kefalogianni, și ministrul guvernanței digitale, Dimitris Papastergiou, au anunțat luni o noua aplicație digitala pentru turiști, mAiGreece, relateaza presa din Grecia.

Catalin Drula: Ministrul PNL al Finantelor recunoaste ca PSD si PNL isi bat joc de banii europeni din PNRR

18:31, 08.05.2024 - Catalin Drula, presedintele USR, critica miercuri Guvernul Ciolacu si partidele care il formeaza pentru modul dezastruos in care abordeaza PNRR si banii europeni care ar trebui sa fie folositi pentru ca Romania sa aiba spitale, scoli si autostrazi.

Netanyahy anunța inchiderea Al-Jazeera in Israel. Postul TV, acuzat ca „amenința securitatea țarii”

16:55, 05.05.2024 - Guvernul israelian „a decis in unanimitate" ca postul qatarez Al-Jazeera va fi „inchis in Israel", a anuntat premierul Benyamin Netanyahu intr-un mesaj pe X, fara a da mai multe detalii despre masurile luate, relateaza News.ro.Ministrul israelian al Comunicatiilor, Shlomo Karhi, a declarat pe X ca a…

Guvernul a amanat pana pe 30 septembrie aplicarea taxei pentru casele si masinile scumpe

08:40, 01.05.2024 - Guvernul a amanat pana pe 30 septembrie aplicarea taxei pentru casele si masinile scumpe. Amanarea a fost facuta pentru a fi puse la punct bazele de date, spune ministrul finantelor, Marcel Bolos. Petruta Obrejan vine cu detalii in Radiojurnal. Reporter: Impozitul pentru romanii cu case si masini foarte…

Guvernul incepe sa stranga cureaua. Majorarile salariale și ale pensiilor, greu de indeplinit

15:25, 29.04.2024 - Guvernul a promis majorari de salarii și pensii, iar acum ministrul finanțelor, Marcel Boloș, trage un semnal de alarma ca nu mai sunt bani pentru a face fața tuturor majorarilor. Totuși, ministrul finanțelor spune ca este nevoie de acordul Comisiei Europene pentru a rezolva aceste situații. De altfel,…

Guvernul s-a razgandit din nou! Cine platește, de fapt, taxa pe boala

21:10, 11.04.2024 - Marcel Ciolacu a anunțat ca legea concediilor medicale a fost analizata din nou, pentru a 3-a oara, și a vorbit despre forma finala. Premierul a spus cine trebuie sa plateasca așa-zisa taxa pe boala. Guvernul s-a razgandit din nou, dupa cum a recunoscut chiar premierul Marcel Ciolacu, care a vorbit…

Guvernul elvețian ia la ținta bonusurile bancherilor: „Nu pot ințelege aceste sume”, spune ministrul finanțelor

18:45, 10.04.2024 - Karin Keller-Sutter, ministrul elvețian al finanțelor, a criticat miercuri excesele bancherilor privind bonusurile și salariile pe care și le acorda, prezentand totodata o serie de 22 de masuri pentru consolidarea sistemului bancar din Elveția, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?