Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Tzancă Uraganu, propunere de nerefuzat pentru Irinel Columbeanu. Manelistul a vrut să îi ofere un loc de muncă: ”Îmi scrie mesaje…” / VIDEO

Publicat:

i-a facut o propunere de nerefuzat lui . Manelistul și fostul om de afaceri s-au imprietenit, astfel ca a decis sa ii ofere un loc de munca. Insa, au intervenit cateva probleme despre care artistul a vorbit la . Iata ce s-a intamplat.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum și-a dat seama Tzanca Uraganu ca a primit bani falși! Ce decizie radicala a luat manelistul in urma evenimentelor: „Am renunțat la...” / VIDEO

00:25, 12.04.2024 - Tzanca Uraganu a primit bani falși la mai multe evenimente din Romania, iar autoritațile l-au luat in vizor. In urma celor intamplate, manelistul a luat o decizie importanta pentru cariera lui și i-a anunțat pe fani care a fost schimbarea.

Tzanca Uraganu i-a facut o urare lui Axinte, de ziua lui de naștere! Ce amintiri il leaga pe manelist de celebrul actor: ”Vor ramane istorie”

09:30, 08.04.2024 - In urma cu o zi, Axinte și-a sarbatorit ziua de naștere, iar printre cei care i-au transmis mesaje cu urari a fost și Tzanca Uraganu! Manelistul a exprimat cat de multe amintiri il leaga de celebrul actor, inca de cand era doar un copil!

Tzanca Uraganu, la un pas sa fie saltat de mascați, din cauza banilor falși primiți la evenimente. Manelistul a povestit prin ce a trecut din cauza oamenilor rau intenționați

14:15, 07.04.2024 - Tzanca Uraganu s-a trezit intr-o situație neplacuta, asta dupa ce, in urma cu doua zile, a primit la un eveniment care a avut loc in Sibiu bani falși. Manelistul spune ca nu este pentru prima data cand trece prin ceva, asta pentru ca, ultima data, a fost la un pas de a fi saltat de mascați.

Xtra Night Show. Primele declarații ale lui Tzanca Uraganu, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul: „Cine va mai face asta...” / VIDEO

07:50, 21.02.2024 - Tzanca Uraganu are din nou probleme cu oamenii legii! Manelistul a ajuns la secția de poliție, dupa ce a fost prins cu bani falși. Iata primele declarații ale artistului, dupa ce a primit bani falși la un eveniment. Ce decizie a luat manelistul.

VIDEO Tzanca Uraganu, audiat de poliție pentru bani falși. Manelistul spune ca i-a primit la dedicații: „Sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”

14:41, 20.02.2024 - Celebrul manelist Tzanca Uraganu spune ca a fost audiat de poliție intr-un dosar cu bani falși. El susține ca ar fi primit bancnote false in timpul dedicațiilor: „Stau eu pe drumuri din cauza voastra, sa ma ia Poliția pe mine, ca vreți voi sa va rupeți in figuri pe stomacul gol”, le-a spus acesta oamenilor…

Xtra Night Show. Tzanca Uraganu se face om de afaceri! Cu ce idei a venit manelistul din Dubai: ”Aș putea sa ma asociez cu...” / VIDEO

00:01, 14.02.2024 - Tzanca Uraganu a venit din Dubai cu vești bomba! Manelistul vrea sa se faca om de afaceri și sa iși puna in aplicare ideile pe care le are. Tzanca Uraganu a dezvaluit in ce domeniu vrea sa se reprofileze și cu cine vrea sa se asocieze pentru a avea succes!

Xtra Night Show. Florin Salam, o noua reacției acida pe internet. Cum se apara manelistul: „Daca sunteți nascuți sa primiți ordin, toata viața o sa primiți" / VIDEO

22:55, 12.02.2024 - Florin Salam a avut o noua reacției acida pe internet. Dupa ce a fost acuzat ca a dat țeapa de mai multe ori atunci cand a fost invitat și platit sa cante la petreceri, artistul se apara. Iata mesajul transmis de interpretul de muzica de petrecere, in urma cu puțin timp, in mediul online!

Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Ce declarații noi a facut manelistul in scandalul de inșelaciune: „Anii aștia de munca...”

17:50, 10.02.2024 - Florin Salam susține ca totul este o inscenare! Celebrul cantareț de manele a facut noi declarații in scandalul de inșelaciune in care este implicat. Iata ce a marturisit „Regele Manelelor” de aceasta data!


Ce parere ai despre aceasta stire?