Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

X Factor 2021, 19 noiembrie. Florin Iordache, „show tipic american” cu piesa „Breakfast At Tiffany's”: „Mi se pare foarte cool”

Publicat:

-ul X Factor, seozn 10, a interpretat piesa's” de la . Jurații i-au apreciat interpretarea impecabila și atitudinea inedita.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, moment incendiar. S-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started” / VIDEO

23:20, 13.04.2024 - In ediția din aceasta seara, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started”. Jurații au fost impresionați de felul in care concurentul a intrat in pielea personajului.

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Emi și Cuza au cantat piesa „The power” a trupei SNAP! Cum au comentat jurații momentul lor: "Arați ca și gazonul..." / VIDEO

22:36, 13.04.2024 - In episodul din aceasta seara, cel cu numarul 9, din data de 13 aprilie 2024 a emisiunii Te cunosc de undeva - Sezonul 20, Emi și Cuza s-au transformat in Snap! și au interpretat piesa "The Power". Cum au comentat jurații prestația celor doi.

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Cuza și Emi s-au transformat in Boney M și au interpretat piesa "Rasputin". Aurelian Temișan: „Ați fost foarte ...” / VIDEO

22:00, 02.03.2024 - In ediția din aceasta seara, cea cu numarul 3 a emisiunii Te Cunosc de Undeva!, sezonul 20, Cuza și Emi s-au transformat in Boney M și au interpretat piesa "Rasputin". Jurații au fost impresionați de felul in care cei doi au pus in scena momentul artisitc.

Cine este Erika Isac, tanara de 24 de ani care ”i-a pus la punct” pe barbați! A participat la X Factor și a starnit controverse cu ultima piesa

19:16, 16.02.2024 - Erika Isac este una dintre cele mai auzite nume din industria muzicala, din ultimele zile. Artista a lansat o piesa prin care ”i-a pus la punct” pe toți barbații și a starnit reacții uluitoare! Iata cine este cantareața care a ajuns pe locul 1 in topurile din muzica.

Poate fi Tucker Carlson inculpat pentru interviul cu Putin? Un avocat american a pus pe jar rețeaua X VIDEO

19:25, 08.02.2024 - Argumentul pus in discuție de un avocat american precum ca fostul jurnalist Fox News Tucker Carlson ar putea avea probleme legale din cauza interviului cu Vladimir Putin a devenit viral pe platforma X, starnind critici din partea unora și scepticism privind seriozitatea analizei din partea altora.

Un absolvent de Cluj devine sef al retelei bancare globale a gigantului american Citi in regiunea Middle East & Africa. Marius Dorner a fost numit managing director Middle East & Africa Global Network Banking Head la Citi

11:21, 05.02.2024 - Continue reading Un absolvent de Cluj devine sef al retelei bancare globale a gigantului american Citi in regiunea Middle East & Africa. Marius Dorner a fost numit managing director Middle East & Africa Global Network Banking Head la Citi at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?