Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Weekendul începe cu soare. Ce temperaturi ne așteaptă astăzi și când va ninge

Publicat:

de Stat anunța ca acest weekend incepe cu cer variabil și maxime termice de pana la +14 grade Celsius, in special, la sudul țarii, dar duminica va ninge pe tot teritoriul R. Moldova.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Soare și nori pe cerul Moldovei: Meteorologii anunța o zi luminoasa și temperaturi placute

07:15, 07.04.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o vreme predominant insorita, cu ocazionale innorari temporare. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, este posibila apariția unor precipitații slabe in unele regiuni.

O zi frumoasa cu mult soare și fara precipitații: Ce temperaturi ne așteapta in prima zi de weekend

09:45, 30.03.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința spre imbunatațire a condițiilor meteorologice pe parcursul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acest aspect domina prognoza de astazi, 30 martie.

Vremea ne rasfața cu o zi de primavara: Cer senin și temperaturi placute ne așteapta astazi

07:15, 29.03.2024 - Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul senin. Temperaturile vor atinge un maxim de 19.6 grade Celsius și un minim de 9.3 grade Celsius.

A treia decada de martie vine cu inghețuri și ploi

17:40, 18.03.2024 - Vreme rece, cer variabil și precipitații de diferita intensitate se așteapta in urmatoarele zile, transmite Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Potrivit meteorologilor, in prima parte a saptaminii curente se așteapta valori termice de pina la 8 grade Celsius, ziua, și 0-5 grade, noaptea. Mai rece va…

Soare și nori, dar fara ploi: Ce temperaturi ne așteapta astazi in Moldova, conform meteorologilor

07:15, 22.02.2024 - Astazi, Moldova se bucura de o zi predominant insorita, cu cerul parțial noros spre dupa-amiaza. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, iar acesta este un detaliu semnificativ al prognozei meteo pentru ziua de astazi.

O zi predominant innorata cu posibile ploi: Cate grade ne așteapta astazi

09:40, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, ziua de astazi se caracterizeaza printr-o variație a temperaturilor, cu minime de 7.4 grade Celsius in timpul nopții și maxime ce pot atinge 13.9 grade Celsius in…

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.

Cat mai sta in Romania valul de aer tropical. Anunțul ANM despre ce ne așteapta, unde ninge

07:35, 07.02.2024 - Vreme anormal de calda se anunța in continuare in țara noastra. Valul de aer tropical ne rasfața cu temperaturi de primavara. De altfel, pana la mijlocul lunii februarie, meteorologii anunța temperaturi mai mari cu 101-5 grade Celsius decat normalul perioadei.


Ce parere ai despre aceasta stire?