Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulcanul Turrialba din Costa Rica a erupt: Coloana de cenușă s-a ridicat până la 1.000 de metri înălţime

Publicat:

și Seismologic Național (Ovsicori) a informat intr-un raport despre erupția colosului Turrialba, care a aruncat in aer o coloana de cenușa de o mie de metri deasupra craterului. Materialul piroclastic a fost dispersat de vant spre nord-est, potrivit stației meteorologice instalate pe creasta vulcanului.

Turrialba a intrat intr-o faza activa de mai mare intensitate in octombrie 2014, iar de atunci a inregistrat numeroase erupții care au aruncat in aer cenușa, gaze și material incandescent.

Turrialba, care face parte din Parcul Național cu același nume,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Știrile Antena Stars. Cristina Cioran, primele declarații dupa moartea mamei fostului ei iubit. Alex Dobrescu i-a aruncat cenușa in Lacul Tei: „Și-a dorit...”

20:56, 10.04.2024 - Mama lui Alex Dobrescu a murit la inceputul lunii aprilie. Fostul iubit al Cristinei Cioran este convins ca femeia care i-a dat viața este intr-un loc mai bun și a vrut sa ii respecte cea mai mare dorința, aceea de a fi incinerata.

Imagini incredibile! Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran, a aruncat cenușa mamei moarte in Herastrau: „II mulțumesc pentru toate averile” / VIDEO

20:06, 09.04.2024 - Alex Dobrescu s-a filmat in timp ce a aruncat cenușa mamei moarte in lacul Herastrau din Capitala! Imaginile incredibile postate de fostul iubit al Cristinei Cioran pe rețelele de socializare. Alaturi de cine a mers in celebrul parc din București.

(video) Tragedie la inalțime: Un barbat s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din sectorul Rașcani

09:55, 06.03.2024 - Un barbat de 38 de ani a decedat, dupa ce s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc de locuit din sectorul Rașcani. Cazul a avut loc pe data de 5 martie iar polițiștii urmeaza sa stabileasca ce l-a facut pe barbat sa recurga la așa gest.

Reacția RTEC, dupa perchezițiile CNA: Oamenii legii nu au ridicat niciun act sau dispozitiv

15:55, 23.02.2024 - „Regia Transport Electric” confirma ca ofițerii Centrului Național Anticorupție au efectuat astazi percheziții in birourile de serviciu la doi angajați ai intreprinderii, mai exact, vicedirectorul și contabilul-șef al RTEC. Totodata, intreprinderea precizeaza ca in urma decinderilor, ofițerii CNA nu…

Un vulcan a erupt in Japonia aruncand cenusa la cinci kilometri inaltime VIDEO

12:40, 15.02.2024 - Vulcanul Sakurajima situat in sud-vestul Japoniei, a erupt aruncand in aer un nor de gaze si cenusa pana la 5.000 de metri altitudine, a anuntat joi Agentia Japoneza de Meteorologie (JMA), care a mentinut nivelul de alerta in perimetrul din jurul muntelui.

Florin Salam, ridicat a doua oara și dus la audieri! Manelistul este cercetat intr-un dosar de agresiune. Ce a facut

14:51, 09.02.2024 - Florin Salam a ajuns din nou pe mana poliției, la o zi dupa ce a fost audiat intr-un dosar de inselaciune. Acum, manelistul trebuie sa raspunda in fața legii cu privire la un alt dosar in care este cercetat.

Un barbat s-a aruncat de pe un stalp inalt de 50 de metri

19:25, 06.02.2024 - Un barbat a murit dupa ce s-a urcat pe un stalp de releu si s-a aruncat de la o inaltime de 50 de metri. Tragedia a avut loc marti dupa-amiaza intr-un sat din judetul Constanta, scrie News.ro. Un barbat, de 54 de ani, din satul Stejaru, a urcat pe un stalp de releu si a amenintat ca se arunca de pe…

Un barbat din Constanta a murit, dupa ce s-a aruncat de pe un stalp de releu, de la o inaltime de 50 de metri

18:20, 06.02.2024 - Un barbat din judetul Constanta a murit, marti dupa-amiaza, dupa ce s-a urcat pe un stalp de releu si s-a aruncat de la o inaltime de 50 de metri.  IPJ Constanta a anuntat, marti, ca un barbat, de 54 de ani, din satul Stejaru, a urcat pe un stalp de releu si ameninta ca se arunca de pe acesta,…


Ce parere ai despre aceasta stire?