Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vor fi iniţiate teste cu un potenţial medicament anti-Covid-19 destinat persoanelor care nu sunt spitalizate

Publicat:

O companie americana din domeniul biotehnologiei va initia teste cu un medicament care le va fi administrat persoanelor infectate cu noul coronavirus care nu necesita spitalizare, unul dintre primele experimente de acest tip, potrivit Mediafax si Hotnews. Compania Ridgeback Biotherapeutics a transmis cotidianului ca medicamentul, denumit tehnic EIDD-2801, a depasit Etapa 1 a testelor de siguranta si va incepe sa recruteze pacienti pentru urmatoarea etapa, in care se va stabili daca pastila poate contracara coronavirusul. Este unul dintre primele studii asupra unei pastile care…

Citeste articolul mai departe pe ziarulprahova.ro…  

Sursa articol: ziarulprahova.ro


Stiri pe aceeasi tema

LiveBlog FCSB - Farul Constanța, in etapa 7 din play-off-ul SuperLiga / Meci de titlu pe Arena Naționala

20:00, 27.04.2024 - FCSB și Farul Constanța se intalnesc in cel mai important meci al etapei cu numarul 7 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Gruparea roș-albastra are nevoie doar de un rezultat de egalitate pentru a deveni noua campioana a Romaniei. Meciul este transmis in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima…

LiveBlog CFR Cluj - FCSB, in etapa a patra a play-off-ului SuperLigii Romaniei / Avem echipele de start

20:30, 14.04.2024 - CFR Cluj - FCSB este capul de afiș al etapei cu numarul 4 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. In cazul unui succes, FCSB face un pas uriaș catre titlul de campioana. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Rapid București - CFR Cluj, in etapa 3 din play-off-ul SuperLiga / Avem echipele de start

20:00, 06.04.2024 - ​Rapid București și CFR Cluj se intalnesc intr-un duel de foc din etapa cu numarul 3 a play-off-ului SuperLiga. Ambele formații au nevoie de victorie pentru a ramane in lupta la titlu. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog Sepsi - CFR Cluj, in etapa 2 din play-off-ul SuperLiga

20:00, 29.03.2024 - Sepsi Sfantu Gheorghe și CFR Cluj se intalnesc in primul meci al etapei cu numarul 2 din play-off-ul SuperLigii Romaniei. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

LiveBlog CFR Cluj - Universitatea Craiova, in etapa 1 din play-off-ul SuperLiga

19:36, 16.03.2024 - CFR Cluj și Universitatea Craiova se intalnesc in prima etapa a play-off-ului SuperLiga Romaniei. Ambele formații au șanse sa caștige titlul, iar o victorie este imperativa pentru ambele formații. Partida este transmisa in direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport, dar și LiveBlog pe HotNews.ro.

Diseara, la Power Couple Romania: primul cuplu propus la eliminare in etapa a treia! Proba baieților, decisiva: testul atenției distributive ii pune la grea incercare

17:00, 20.02.2024 - Proba dificila pentru fete aseara, la Power Couple Romania – La bine și la greu! Doar doua concurente din șapte au reușit sa duca la bun sfarșit testul schimbarii unei roți pe o platforma suspendata la 30 de metri deasupra marii. Competiția continua in ac

Diseara, la Power Couple Romania: primul cuplu propus la eliminare in etapa a treia! Proba baieților este decisiva

13:00, 20.02.2024 - Testul atenției distributive ii pune la grea incercare pe baieți, la Power Couple Romania. Cum se vor descurca concurenții la aceasta proba și care va fi cuplul propus spre eliminare, telespectatorii vor afla in ediția de diseara, difuzata pe Antena 1 și AntenaPLAY, de la 20:30.

LiveBLOG CFR Cluj - Rapid București, in etapa 25 din SuperLiga

20:31, 10.02.2024 - ​CFR Cluj și Rapid București, echipe aflate la egalitate de puncte in clasament, se dueleaza in etapa a 25-a din SuperLiga Romaniei. Meciul de pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu este transmis in format LiveBLOG pe HotNews.ro.


Ce parere ai despre aceasta stire?