Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Un artist CELEBRU şi-a întrerupt concertul tocmai pentru a salva o fată din public care era HĂRŢUITĂ

Publicat:

Un cunoscut cântaret si-a întrerupt reprezentatia de pe scena pentru a salva o fata din public. Artistul a observat cum femeia era hartuita în vazul tuturor. Imaginile sunt de-a dreptul socante.

Un cântaret din Pakistan, , a fost laudat pe retelele de socializare dupa ce si-a întrerupt concertul pentru a salva o fata care era hartuita, noteaza  BBC.

Într-un video este cuprins întreg momentul în care artistul se opreste din cântat si se revolta.

"Ai vazut vreodata o fata? Ea ti-ar putea fi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spune Delia dupa ce Babasha a fost huiduit de public, la concertul Coldplay. Reacția acida a artistei: „Ce avem in program”

21:20, 13.06.2024 - Babasha a fost criticat dupa ce a urcat pe scena amplasata pe Arena Naționala pentru trupa Coldplay. Delia a sarit in apararea artistului roman și a transmis un mesaj important pentru cei care l-au criticat.

Un cantareț da in judecata un spital, dupa ce medicii au cerut o evaluare psihologica cand le-a spus ca este celebru

17:36, 11.06.2024 - Alexander Morris, membru al trupei americane The Four Tops, da in judecata un spital, acuzand medicii ca i-au oprit tratamentul și au cerut o evaluare psihologica, dupa ce acesta le-a spus ca este celebru, scrie BBC.

Simona Halep, fericita in compania unui barbat celebru. Chiar sportiva a facut public totul FOTO

09:35, 11.06.2024 - Dupa o lunga perioada de absența, scandaluri și procese, Simona Halep reușea sa caștige procesul in care fusese acuzata și pusa pe bara penrtu doping. Ulterior, dupa eșecul de la turneul american și o accidentare, Simona iși lua o mica vacanța, iar acum se pare ca este fericita in compania unui barbat…

Andreea Banica a fost agresata la Cluj, la un festival de muzica, de un cantareț celebru in toata lumea. Cantareața a depus plangere la poliție- VIDEO

23:15, 08.06.2024 - Andreea Banica a trait o experiența șocanta pe scena unui festival din Cluj. Invitata sa cante alaturi de alți artiști, ea a relatat ca a fost agresata de Toni Cottura, fost membru al formației Fun Factory. CredeCantareața a facut mai multe story-uri pe Instagram, in care a povestit cum Toni Cottura…

VIDEO Adele și-a intrerupt concertul ca sa-și injure furioasa un fan: „Ești prost?”. Ce a deranjat-o pe artista

22:26, 03.06.2024 - Adele s-a oprit din cantat in timpul unui concert pe care l-a susținut in Las Vegas, in weekend, pentru a-și injura un fa care a strigat ca „Pride e nașpa”. „Ești idiot? Daca nu ai nimic de spus, atunci taci”, i-a spus artista barbatului, pe care l-a tras la raspundere in fața a mii de oameni.

Celebru cantareț de opera, uitat azi. Takacs Mihaly, baimareanul care a vrut sa se faca preot

23:20, 03.04.2024 - A studiat pentru a deveni preot, dar profesorii lui i-au remarcat vocea excepționala și l-au indrumat altfel. Dupa ce a studiat actoria la Budapesta, a ajuns in cele din urma absolvent al Academie Naționala de Muzica din Ungaria, unde a plecat inca de la o varsta frageda.

Sambata sarbatorim Ora Pamantului! Iluminatul public din Piața Primariei Pitești va fi intrerupt

11:55, 22.03.2024 - Ora Pamantului, ediția nr. 18: sambata, 23 martie, iluminatul public din Piața Primariei Pitești va fi intrerupt, in intervalul 20:30 – 21:30! Cel mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour/Ora Pamantului, celebrat anual la sfarșitul lunii martie, reunește milioane de oameni, instituții și…


Ce parere ai despre aceasta stire?