Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO | Trenul din Harry Potter a fost oprit din circulație: Ce s-a întâmplat cu celebrul 'Hogwarts Express'

Publicat:
VIDEO | Trenul din Harry Potter a fost oprit din circulație: Ce s-a întâmplat cu celebrul 'Hogwarts Express'

, trenul cu aburi Jacobite, cunoscut pentru aparitia sa in versiunea cinematografica a cartilor "" de J. K. Rowling, a fost oprit miercuri, potrivit .

Oficiul pentru (ORR) a acuzat , compania care exploateaza celebrul tren, ca nu a respectat normele de siguranta in vigoare, conform News.ro.

Aflat in serviciu de 30 de ani, "" traverseaza viaductul Glenfinnan, care leaga portul Mallaig, pe coasta de vest a tarii, de orasul , in Highlands.

Foarte popular printre fanii lui Harry…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Morisca de vant care decora celebrul cabaret Moulin Rouge a cazut

09:56, 25.04.2024 - Morisca de vant care decora legendarul cabaret Moulin Rouge, situat in cartierul Pigalle din Paris, a cazut in noaptea de miercuri spre joi, informeaza BFM Paris Ile-de-France. Incidentul a avut loc intre orele 02:00 si 03:00.

Iuri Kuklachev a fost supus unei intervenții chirurgicale dupa un atac de cord masiv

15:30, 13.04.2024 - Celebrul dresor de animale Iuri Kuklachev a fost diagnosticat cu un atac de cord masiv și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Despre acest lucru a anunțat directorul general al Circului Mare din Moscova, Edgard Zapashny, pe canalul sau de Telegram. El a precizat ca starea artistului este grava,…

Prețul unui platou cu fructe de mare la restaurantul lui Pescobar. Cat trebuie sa scoți din buzunar pentru a-ți face pofta in localul deținut de celebrul afacerist

14:10, 03.04.2024 - Pescobar este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din Romania, acesta devenit rapid influent datorita celebrelor sale restaurante de tip seafood. Iata cat costa un platou cu fructe de mare la restaurantul lui Pescobar!

Studiu despre cum sint respectate drepturile omului in Moldova

12:30, 28.02.2024 - Noua din zece cetațeni ai Republicii Moldova considera ca drepturile omului sint incalcate sistematic sau ocazional. Așa arata datele pentru anul trecut ale unui studiu realizat de Oficiul avocatului poporului. Noua din zece respondenți au declarat ca in Republica Moldova drepturile omului sint incalcate…


Ce parere ai despre aceasta stire?