Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO S-a stins o emblemă a muzicii lăutărești, sufletul tarafului 'Rapsozii Gorjului'

Publicat:

Una dintre emblemele muzicii populare romanești a murit la 83 de ani! Cea supranumita sufletul tarafului”, , a incetat din viața la varsta de 83 de ani.

a cantat pe marile scene ale Romaniei. Taraful din Peștișani ii purta numele. Cantareața era sora cu marele violonist , scrie presa locala.

„Muzica lautareasca este viata mea! Talentul vine de la tatal meu, cel mai vestit muzicant din Telesti. Tatal meu ma urca sus pe masa sa ma vada lumea cum cant. Pot sa spun ca am crescut in muzica si asta m-a facut ceea ce sunt. Tot tatal…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viața o cunoscuta artista: "In aceste clipe..." / FOTO

17:05, 15.04.2024 - Este doliu in lumea muzicii de petrecere din Romania. O artista extrem de cunoscuta și iubita de o mulțime de persoane s-a stins din viața. Tristul anunț al trecerii ei in neființa a fost facut chiar de sora acesteia, prin intermediul rețelelor de socializare.

Vacanța de vedeta. Andreea Balan se vede, din nou, mireasa. Cum vrea cantareața sa arate de aceasta data marele eveniment din viața ei: „Ceva pe sufletul meu” / VIDEO

16:10, 30.03.2024 - In cadrul ediției de astazi a emisiunii "Vacanța de vedeta", Andreea Balan a vorbit despre planurile de viitor pe care le are alaturi de Victor Cornea. Cantareața se vede imbracand, din nou, rochia de mireasa și este pregatita sa faca acest pas. Iata cum vede jurata de la "Te cunosc de undeva" marele…

Doliu pe scena muzicii romanești! Solistul George Nicolescu s-a stins din viața. Artistul studiase la Cluj

16:05, 26.03.2024 - Cantautorul George Nicolescu, cunoscut pentru celebra melodie ,,Eternitate” s-a stins din viața la 74 de ani. Anunțul a fost facut de Andrei Paunescu.„S-a stins George Nicolescu. Familia ramasa aici mi-a permis sa va dau vestea. Abia implinise 74 de ani pe 12 martie. «Viata noastra unde e, viata…

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Lumea muzicii de petrecere, in doliu! S-a stins din viața unul dintre cei mai iubiți lautari. Avea 80 ani / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Doliu in lumea muzicii de petrecere! Unul dintre cei mai iubiți lautari s-a stins din viața la varsta de 80 de ani. Este vorba despre Andrei Mihalache sau nea Andrei, așa cum ii spuneau apropiații.

Andreea Balan e nevoita sa se separe de Victor Cornea pentru o perioada. Marturisirile emoționante ale artistei: „Cu greu ne-am dezlipit unul de celalalt”

09:40, 26.02.2024 - Andreea Balan traiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale alaturi de iubitul ei, Victor Vlad Cornea. Artista a fost nevoita sa se separe pentru o perioada de tanarul jucator de tenis.Din primavara anului trecut, soarele a rasarit pe strada Andreei Balan. Cantareața, care face parte…

Doliu in lumea muzicii! S-a stins din viața un cunoscut DJ. A fost și prezentator TV

23:20, 14.02.2024 - Este zi de doliu in lumea muzicii internaționale! S-a stins din viața un cunoscut DJ. Barbatul a fost și prezentator TV la o emisiunea cunoscuta și a participat la un show indragit. Acesta a murit la varsta de 69 de ani și a lasat multa tristețe in urma lui.

Doliu in lumea muzicii populare. O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani / FOTO

14:35, 04.02.2024 - Lumea muzicii populare e in doliu! O cunoscuta interpreta s-a stins din viața la varsta de 50 de ani. Este vorba despre solista Ansamblului „Doina Oltului”, Victorita Cica. Tristul anunț al trecerii acesteia in neființa a fost facut chiar de soțul ei, pe rețelele de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?