Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Promisiunea lui Rafael Nadal după ce a câștigat incredibil Australian Open

Publicat:

Va împlini 36 de ani în aceasta vara, dar pare sa se afle la a doua tinerețe: Rafael Nadal a revenit incredibil în fața lui Daniil Medvedev, a câștigat un meci care a durat 5 ore și 24 de minute și a devenit jucatorul cu cele mai multe titluri de câștigate (21, i-a depașit pe și ). La festivitatea de premiere, ibericul le-a promis fanilor de la Melbourne ca va da totul pentru a participa și la urmatoarea ediție a Australian Open.

"În primul rând, știu ca este un moment greu pentru Daniil, dar este un campion…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clasamentul ATP: Recordul lui Novak Djokovic și revenirea „din iad” a unui finalist de Grand Slam

10:00, 08.04.2024 - ​Novak Djokovic a inceput saptamana cu numarul 420 in fruntea clasamentului ATP, sarbul devenind și cel mai in varsta lider mondial din istoria circuitului. Un salt important a fost realizat de Matteo Berrettini, italianul reușind sa caștige primul sau titlu dupa 655 de zile.

Un nou record stabilit de Novak Djokovic » Borna atinsa de sarb

13:55, 07.04.2024 - Novak Djokovic a devenit cel mai in varsta jucator care ocupa locul 1 in circuitul masculin. In varsta de 36 de ani si 321 de zile si inca lider al clasamentului ATP, sarbul a mai atins o borna remarcabila. El l-a depasit astfel pe Roger Federer, care detinea recordul anterior, la 36 de ani. 10 luni…

Novak Djokovic a doborat inca un record important care-i aparținea lui Roger Federer

12:15, 07.04.2024 - Novak Djokovic și-a trecut duminica in palmares un alt record important din tenis, sarbul devenind cel mai in varsta lider mondial din istoria circuitului ATP. Vechea performanța ii aparținea lui Roger Federer.

Lindsey Vonn, tripla medaliata olimpica, a starnit furia fanilor lui Novak Djokovic dupa o comparație cu Roger Federer

22:00, 12.02.2024 - Lindsey Vonn (39 de ani), schioare americana tripla medaliata olimpica, a fost nevoita sa ștearga de pe rețelele socializare o postare in care a afirmat ca Roger Federer (42 de ani) este cel mai bun tenismen din toate timpurile. Fanii liderului ATP, Novak Djokovic, au reacționat atat de virulent incat…

Un semifinalist de Grand Slam s-a retras din tenis - A caștigat meciuri cu Federer și Djokovic

13:21, 12.02.2024 - Ernests Gulbis a anunțat prin intermediul rețelelor sociale ca se retrage din tenis la 35 de ani. Fost ocupant al locului 10 in ierahia ATP (iunie 2014), jucatorul din Letonia a caștigat de-a lungul timpului meciuri cu Roger Federer și Novak Djokovic.

Premii fabuloase la turneul demonstrativ de tenis 6 Kings Slam: caștigatorul va primi 6.000.000 de dolari

22:45, 07.02.2024 - Programat sa aiba loc in luna octombrie, 6 Kings Slam este cea mai recenta tentativa a Arabiei Saudite de a patrunde in tenis. Novak Djokovic și Rafael Nadal sunt cap de afiș al turneului demontrativ de la Riyadh. Organizatorii au anunțat premii mult peste oferta unui turneul normal.Simpla participare…

Goran Ivanisevic și explicația simpla pentru eșecul suferit de Novak Djokovic la Australian Open 2024

09:50, 06.02.2024 - Novak Djokovic a pierdut un meci dupa șase ani la Melbourne, sarbul ratand șansa celui de-al 25-lea titlu de Grand Slam al carierei. Despre infrangerea Djokerului de la Australian Open 2024 a vorbit clar Goran Ivanisevic, antrenorul liderului ATP.

LIDERI IN TENIS Sorana Cirstea a urcat doua locuri in clasamentul WTA

13:45, 30.01.2024 - Odata cu incheierea turneului de Grand Slam de la Melbourne, au aparut cateva modificari in clasamentele ATP și WTA. Dar nu și la nivel de varf pentru ca atat poloneza Iga Swiatek cat și sarbul Novak Djokovic și-a pastrat pozițiile din clasamente.


Ce parere ai despre aceasta stire?