Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / O altă faţă a lui Marcel Toader! De ce oftează când vorbeşte despre Gabriela Cristea?

Publicat:

Dupa cinci casatorii esuate, se pare ca si-a gasit fericirea de o buna bucata de vreme lânga cântareata . Cu toate acestea, gândul îi mai zboara unori la fostele sale sotii, iar prima la care se gândeste mereu, este fara îndoiala Gabriela Cristea.

Invitat în cadrul emisiunii "Refresh by ", de la a povestit deschis despre fostele lui relatii si a spus de ce s-a despartit de Gabriela Cristea.

" a vazut-o la televizor. Ea venea…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Maria Constantin, detalii din reality show-ul „In culisele celebritatii”. Cum a reacționat Robert Stoica cand a aflat ca face parte din proiect / VIDEO

09:20, 24.05.2024 - In exclusivitate pentru Xtra Night Show de la Antena Stars, Maria Constantin a oferit detalii importante din reality show-ul „In culisele celebritatii”. Iata ce a dezvaluit artista, dar și cum a reacționat soțul ei, Robert Stoica, atunci cand a aflat ca face parte din proiect!

Maria Constantin, primele declarații despre reality-show-ul de la Antena Stars. De ce nu a acceptat proiectul din prima: „Am stat un pic pe ganduri” EXCLUSIV

14:41, 22.05.2024 - Maria Constantin este cunoscuta drept una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țara. Vedeta este acum protagonista unui nou show de televiziune. Telespectatorii vor avea șansa sa o cunoasca mai bine pe frumoasa interpreta de muzica populara. Maria a semnat, de curand, cu Antena Stars și este…

Reality show-ul In culisele celebritatii cu Maria Constantin se vede in fiecare sambata de la 19.30 la Antena Stars

11:10, 22.05.2024 - Noua serie de episoade o va aduce in atentia telespectatorilor pe Maria Constantin, asa cum este ea zi de zi, dincolo de scena si de evenimentele mondene, alaturi de familia si de prietenii ei.

Maria Constantin a semnat cu Antena Stars! Ce face vedeta si de cand o poti vedea pe tv

16:25, 21.05.2024 - Asa cum v-am obisnuit, Spynews va tine la curent cu toate miscarile din lumea mondena. Doar de la noi afli ce fac vedetele si mai ales ce tin ascuns. Asa ca am aflat ceea ce producatorii de la Antena Stars au incercat sa tina ascuns.

Gabriela Cristea a reacționat, dupa ce a aflat ca Tavi Clonda i-a umblat in telefon: „Sa afle daca am vreo intalnire sau vreo ceva in dimineața aia”

10:40, 24.03.2024 - Gabriela Cristea a aflat ca soțul ei, Tavi Clonda, i-a umblat in telefon in timp ce ea dormea. Prezentatoarea de la Antena Stars a povestit ca intențiile partenerului ei nu erau de a o verifica.Gabriela Cristea și Tavi Clonda formeaza unul dintre cele mai indragite cupluri din showbiz-ul romanesc, iar…


Ce parere ai despre aceasta stire?