Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Luzimara Souza (23 de ani, campioana Braziliei la surf) a murit după ce a fost lovită de un fulger

Publicat:

la surf, , care avea 23 de ani, a murit dupa ce a fost lovita de un fulger, în timp ce facea surf, informeaza News.ro.
a murit în timp ce facea surf la Fortaleza în nord-estul Braziliei. Desi a fost transportata la spital, campioana din 2018 nu a supravietuit.
a afirmat în presa braziliana ca fiica ei obisnuia sa faca surf la Fortaleza. Un alt sportiv de 17 ani, lovit de fulger, este în stare grava.
Atenție, imagini cu puternic impact!



Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun prietenii despre Erik, baiatul de 16 ani care s-a urcat la volanul mașinii parinților și a murit in accident. Alte șapte persoane au fost ranite: ”Nu facea rau...”

22:00, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs pe un drum forestier din Bistrița, in urma cu o zi. Un adolescent de 16 ani s-a a condus mașina parinților sai, avand in atutoturism alți 7 prieteni, iar la un moment dat s-a rasturnat. Iata ce știau prietenii lui despre Erik.

Tragedie pe Faleza Dunarii din Galați: un polițist de la trupele speciale a murit. Motocicleta pe care o conducea, lovita de o mașina

17:15, 05.05.2024 - Accident mortal pe Faleza Dunarii din Galați. Un motociclist și-a pierdut viața, dupa ce motocicleta pe care o conducea a intrat in coliziune cu o mașina. Motociclistul care a decedat era polițist la trupele speciale ale IPJ Galați și se afla in timpul liber

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

O fetița de 4 ani a murit, dupa ce a fost lovita de o mașina: era nesupravegheata și a traversat neregulamentar

08:45, 27.04.2024 - O fetița de 4 ani care ar fi traversat o strada din Oraștie, județul Hunedoara, prin loc nepermis, a fost lovita de o mașina. Fetița a murit ulterior la un spital din Timișoara, informeaza Mediafax.

Spitalul morții. O gravida a murit in chinuri, la mai puțin de o zi de la internare

13:41, 02.04.2024 - O gravida a murit la Spitalul Județean Bacau, dupa ce fusese internata cu dureri puternice. Femeia era insarcinata in patru luni și s-a stins la nici 24 de ore de la internare. Familia acuza echipa de medici, menționand ca nu i-au acordat ingrijirile medicale necesare. Citește și: Argeș. Atenție la…

Cursa Bucuresti - Chisinau, lovita de fulger la decolare

10:30, 25.03.2024 - O cursa Bucuresti - Chisinau din seara zilei de 24 martie a inregistrat o intarziere de peste trei ore, din motive tehnice, dupa ce aeronava a fost lovita de fulger, la decolare, potrivit AGERPRES.

Aeronava TAROM, aterizare de urgența la București, dupa ce a fost lovita de fulger. Ce s-a intamplat cu pasagerii

07:45, 25.03.2024 - Un avion TAROM cu destinația Chișinau a fost nevoit sa revina, de urgența, la sol, in noaptea de duminica. Aeronava s-a intors pe aeroportul „Henri Coanda” de unde decolase, dupa ce a fost lovita de fulger.

Un italian de 26 de ani a murit pe terenul de fotbal, in timp ce facea sport - El era student

11:30, 06.03.2024 - Un tanar de 26 de ani, cetatean italian, a murit in timp ce juca fotbal pe un teren de sport din Arad. Trupul acestuia a fost dus la Serviciul Judetean de Medicina Legala, potrivit news.ro ”La data de 5 martie a.c., in jurul orei 20:45, politistii aradeni au fost sesizati despre faptul ca, pe un teren…


Ce parere ai despre aceasta stire?