Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Liga 1: FC Voluntari, victorie categorică în primul meci al etapei (4-0 vs CS Mioveni)

Publicat:

FC Voluntari s-a impus, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, în fața echipei CS Mioveni, în primul meci al etapei a IX-a a Ligii I.

Pentru ilfoveni au marcat Costin ('63, '90+1), Nemec ('81) și Gheorghe ('83) - click pe minutele în care au fost înscrise golurile pentru a le vedea.

În urma acestui succes. FC Voluntari a adunat 15 puncte și a urcat pe locul 6. De cealalta parte, CS Mioveni ramâne pe locul 10, cu 10 puncte.

Au evoluat echipele:

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Tamas, Armas, Briceag (Vlad '73)-…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

FCU Craiova – Dinamo București, un meci in care doar victoria da speranțe

07:50, 20.04.2024 - FCU Craiova are parte de o noua partida extrem de importanta, vitala pentru ramanerea in Superliga, urmand sa primeasca vizita formației Dinamo București. Confruntarea din Banie este programata sambata, de la ora 17.30, și conteaza pentru etapa a 5-a din play-out-ul Superligii. Descopera oferta Superbet…

Cu Dica le-a fost teama ca pica. FC Voluntari a semnat cu tehnicianul Florin Pirvu

11:45, 13.03.2024 - Nicolae Dica nu a reusit mai nimic cu FC Voluntari, de la inceputul acestui an calendaristic, cand a fost numit. Ilfovenii au inregistrat trei rezultate de egalitate și patru eșecuri, astfel ca ilfovenii au reevaluat lucrurile si l-au pus pe liber pe tehnicianul pitestean. In locul acestuia, conducerea…


Ce parere ai despre aceasta stire?