Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: EUROVISION 2018: Netta, reprezentanta Israelului, marea favorită a caselor de pariuri

Publicat:




Cantareata israeliana Netta, cu piesa ei 'Toy', este marea favorita pentru a castiga editia Eurovision de anul acesta, potrivit caselor de pariuri, relateaza marti agentia spaniola EFE. Cu mai putin de doua luni inainte de concursul european de muzica, casele de pariuri o au ca favorita pe cantareata israeliana: dupa ce si-a facut o intrare timida in primii zece, ea a urcat vertiginos pe primul loc, urmata in preferinte de cehul Mikolas Josef, cu 'Lie to Me' si de reprezentanta Estoniei, Elina Nechayeva, cu 'La forza'.
Netta Barzila a starnit senzatie cand si-a prezentat saptamana…

Citeste articolul mai departe pe monitorulvn.ro…  

Sursa articol: monitorulvn.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vasile Banescu s-a dezlanțuit dupa victoria lui Nemo la Eurovision: Marea strategie a Diavolului!

15:26, 12.05.2024 - „Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra firescului, una insultatoare la adresa Muzicii”, afirma purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane a BOR, Vasile Banescu, dupa ce elvetianul Nemo a castigat Eurovision cu o melodie despre calatoria lui de autodescoperire ca persoana non-binara.

CONCURS MUZICAL Au fost alese primele 10 finaliste la Eurovision 2024

16:35, 09.05.2024 - Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croatia, Irlanda si Luxemburg s-au calificat in finala de sambata a Eurovision, editia 68. The post CONCURS MUZICAL Au fost alese primele 10 finaliste la Eurovision 2024 first appeared on Informatia Zilei .

Eurovision 2024: care sunt primele 10 tari calificate in finala / VIDEO

04:35, 08.05.2024 - Serbia, Portugalia, Slovenia, Ucraina, Lituania, Finlanda, Cipru, Croatia, Irlanda si Luxemburg s-au calificat in finala de sambata a Eurovision, editia 68. Natalia Barbu, reprezentanta Moldovei, nu a reusit sa se califice. Prima semifinala a concursului european a avut loc la Malmo Arena din Suedia.

Gest dement in Malmo, Suedia

10:05, 04.05.2024 - Un nou incident deplasat care risca sa agite spiritele. Un barbat si o femeie au dat foc vineri unei copii a Coranului in orasul Malmo, din Suedia cu o zi inainte sa inceapa festivitatile legate de cunoscutul concurs muzical Eurovision, informeaza Dpa. Un clip video in care apar doua persoane dand foc…

Cantareața israeliana Eden Golan a primit amenințari cu moartea, inainte de Eurovision. Organizatorii anunta masuri sporite de paza

15:30, 10.04.2024 - Cu mai putin de o luna inainte de debutul Eurovision 2024, Eden Golan, caștigatoarea concursului de canto „Rising Star” din Israel și care va reprezenta țara la editia din Suedia, a dezvaluit ca ar fi primit amenințari cu moartea chiar pe contul sau de Instagram.

FOTO&VIDEO. Momente de tandrețe intre campionul Jannik Sinner și Laura Pausini. Ce a facut cantareața dupa finala de la Miami a italianului

21:40, 01.04.2024 - Jannik Sinner a caștigat turneul ATP de la Miami. Italianul l-a “distrus” pe bulgarul Dimitrov, in doua seturi, 6-3, 6-1. Laura Pausini a incercat sa-l sarute pe Sinner Laura Pausini a fost prezenta pentru a-l susține pe Jannik Sinner la victoria sa din finala turneului de la Miami, unde l-a invins…

Experimentul „Macarena“. Cum a reușit o cantareața de trap de 24 de ani sa genereze o disputa aprinsa in societate

23:05, 20.02.2024 - Remake-ul piesei „Macarena”, a generat un #metoo romanesc in premiera pentru societatea noastra. Experții explica dezbaterile aprinse din jurul cantecului prin faptul ca suntem in faza de emancipare și subliniaza ca un conținut negativ intr-un limbaj antisocial poate educa.


Ce parere ai despre aceasta stire?