Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Experimentul „Macarena“. Cum a reușit o cântăreață de trap de 24 de ani să genereze o dispută aprinsă în societate

Publicat:

Remake-ul piesei „Macarena”, a generat un #metoo romanesc in premiera pentru societatea noastra. Experții explica dezbaterile aprinse din jurul cantecului prin faptul ca suntem in faza de emancipare și subliniaza ca un conținut negativ intr-un limbaj antisocial poate educa.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Povestea prieteniei neobișnuite dintreo cațelușa și o coțofana. Disputa aprinsa care a captivat Australia / FOTO

16:05, 15.04.2024 - O coțofana care s-a imprietenit cu un caine a starnit o ampla dezbatere in Australia. Pasarea face parte dintr-o specie protejata și a petrecut mult timp la casa proprietarilor cainelui inainte de a fi luata de autoritați. Ulterior, acestea au acceptat sa trimita pasarea inapoi la prietenul ei canin.

Televizoarele, adevarați spioni in casa ta! Cum s-a descoperit problema și cum o au reușit experții sa o remedieze

13:35, 15.04.2024 - Un nou semnal de alarma in cazul televizoarelor inteligente. Experții in securitate cibernetica au descoperit o problema serioasa la o anumita marca cunoscuta de televizoare! Iata cum acționeaza hackerii!

Erika Isac, in concert la Turda Arena, in fața a sute de adolescenți. Cantareața nu urca pe scena pe bani puțini - VIDEO

09:15, 15.04.2024 - Dupa lansarea piesei „Macarena”, Erika Isac, in varsta de 24 de ani, a imparțit internetul in doua din cauza limbajului dur folosit pentru descrierea abuzurilor impotriva femeilor. Dupa succesul melodiei, aceasta a fost chemata sa susțina concerte in toata țara, inclusiv in Turda, in acest weekend,…

O disputa interna aprinsa asupra recrutarii evreilor ultraortodocși ar putea duce la caderea guvernului Netanyahu

14:00, 06.04.2024 - In Ierusalim și Tel Aviv, mii de oameni au inundat strazile saptamana trecuta, in cadrul celor mai mari proteste din Israel de la inceputul razboiului impotriva Hamas, in urma cu șase luni, scrie Business Insider.

Cum a reușit Oana Radu sa aiba incredere in ea. Ce sfat a dat vedeta fanilor: “Mi se spunea ca nu sunt…” / FOTO

23:50, 13.03.2024 - Oana Radu este o artista cunoscuta și se bucura de mult succes in prezent, dar nu a fost intodeauna așa. Cantareața a trecut prin momente dificle pentru a ajunge sa aiba incredere in sine, iar acum a ajuns la varianta sa ideala.

Disputa intre Ciolacu și Opoziție dupa decizia in dosarul Roșia Montana: Avocații au reușit sa intoarca un proces aproape pierdut

13:41, 09.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu susține ca nu are ce sa raspunda unora care au lasat datorii de miliarde de lei, la o zi dupa caștigarea procesului privind Roșia Montana, dat fiind ca Opoziția din Romania anunța sesizarea autoritaților din Canada și a DNA pentru o posibila „manipulare a pieței de capital”

VIDEO Trending pe rețele: Disputa virala pe ”Macarena” dupa intervenția controversata a lui Godina: ”Marian din Brașov”/ Polițistul a restricționat comentariile dupa valul de reacții in care era criticat ca ”da vina pe victime” la fel ca in melodia Erikai

08:41, 25.02.2024 - Erika Isac și melodia sa ”Macarena” au captat atenția pe toate rețelele de socializare pentru a doua saptamana la rand, doar ca de aceasta data in contextul intervenției polițistului Marian Godina, ale carui opinii au starnit revolta unei comunitați importante din social media, in special cea feminina.…

Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj”

22:10, 21.02.2024 - Continue reading Cantareața melodiei manifest „Macarena” vorbește despre piesa care a imparțit societatea: „Ma bucur sa atrag atenția publicului larg cu un astfel de mesaj” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?