Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO ​Dacia Duster 3, premieră mondială. Prețurile nu vor începe cu cifra 3

Publicat:

3, adica a treia generație a singurului SUV Dacia, a fost prezentat oficial, iar din acest articol și VIDEO poți afla tot ce știm in acest moment, pe final de 2023. „Prețurile vor incepe cu 1, iar variantele cele mai scumpe și full options cu siguranța nu vor incepe cu 3”, a declarat șeful marcii Dacia la nivel internațional, intr-o discuție cu presa, prilejuita de momentul prezentarii noului Duster. Asta inseamna ca mașina va avea un preț de pornire de sub 20.000 Euro, cu tot cu TVA, iar variantele cele mai scumpe nu vor atinge pragul de 30.000 Euro, cu tot cu TVA.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat a platit un turist pentru doua șezlonguri in Neptun: Asta pentru cei care se plang ca sunt scumpe șezlongurile in Grecia

19:05, 07.07.2024 - Prețurile mari de pe litoralul romanesc continua sa fie un subiect fierbinte pentru turiștii romani. Intr-o postare pe un grup de Facebook, un turist roman a impartașit experiența sa costisitoare din Neptun, unde a platit 120 de lei pentru inchirierea a doua șezlonguri pentru o zi. In postarea sa, barbatul…

Apartamentele noi sunt tot mai scumpe. Creștere spectaculoasa a prețurilor in Oradea

09:20, 07.06.2024 - Preturile apartamentelor noi din orasele mari continua sa creasca lunar in ritm sustinut, cu pana la 4% in Timisoara sau Constanta. Singura exceptie este Iasiul, unde evolutia este contrara celei inregistrate in celelalte mari centre urbane.

Calatoriile cu avionul vor fi și mai scumpe anul acesta. Principalele motive

09:25, 05.06.2024 - Prețurile biletelor de avion vor fi și mai mari in acest an, deoarece companiile aeriene vor sa recupereze pierderile din pandemie, iar inflația și costurile cu combustibilul sunt mari, scrie Euronews.

Premiera medicala mondiala: Cercetatorii chinezi au descoperit tratamentul care vindeca diabetul

15:25, 03.06.2024 - Un barbat de 59 de ani, care traia cu diabet de 25 de ani și facea insulina de mai multe ori pe zi, a fost vindecat complet, au anunțat cercetatorii chinezi, care au raportat, in premiera mondiala, vindecarea prin terapie celulara a unui caz de diabet zaharat.   O terapie revoluționara aplicata in premiera…

Spectacol de flamenco in premiera mondiala și stand-up muzical la Opera Aperta 2024

11:06, 29.05.2024 - Opera Aperta revine cu o a 8-a ediție surprinzatoare. Intre 25 și 30 iunie, festivalul aduce, la Cluj, premiera mondiala a versiunii reinterpretate a spectacolului Carmen, semnata de Barcelona Flamenco Ballet.

FOTO Premiera mondiala: Primul satelit din lemn, construit in Japonia, va fi lansat in aceasta toamna

09:45, 29.05.2024 - Primul satelit din lume care este construit din lemn urmeaza sa fie lansat la bordul unei rachete a companiei SpaceX in luna septembrie, au anuntat oamenii de stiinta japonezi care au realizat aceasta premiera mondiala, informeaza AFP, potrivit Agerpres.

Trei kilometri pana la capatul lumii a avut premiera mondiala la Cannes 77

11:15, 18.05.2024 - Regizorul Emanuel Parvu și echipa filmului „Trei kilometri pana la capatul lumii” au fost prezenți pe covorul roșu a celei de-a 77-a ediții a Festivalului International de Film de la Cannes.

La Cannes, pe 17 mai filmul, Trei kilometri pana la capatul lumii, in regia lui Emanuel Parvu, va avea premiera mondiala

20:31, 16.05.2024 - Trei kilometri pana la capatul lumii este in Competiția Oficiala a celei de-a 77-a ediții a Festivalului Internațional de Film.De la Cannes, la cald regizorul Emanuel Parvu va vorbi la Adevarul Live.


Ce parere ai despre aceasta stire?