Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Cel putin 200 de detinuti au evadat dintr-o inchisoare braziliana

Publicat:

Detinutii au fugit din penitenciarul Jardinopolis, aflat la circa 160 de kilometri nord-vest de , cel mai mare oras din Brazilia. Deocamdata nu exista informatii privind decese sau raniri in randul gardienilor sau detinutilor. Autoritatile care se ocupa cu sistemul penitenciar la au declarat ca detinutii au incendiat mai multe celule intr-o aripa a inchisorii, in cursul inspectiei obisnuite de dimineata. In haosul care a urmat, detinutii au daramat un gard de securita (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO - Accident deosebit de grav pe Centura Capitalei: cel puțin un mort / Elicopterul SMURD a venit in zona

12:50, 25.04.2024 - Un accident rutier deosebit de grav a avut loc in urma cu puțin timp pe Centura Capitalei. Autoritațile au intervenit inclusiv cu elicopterul SMURD.Doua persoane sunt resuscitate in aceste momente de medici. Din primele date reiese ca o persoana a murit.

Soldații ruși dezerteaza din razboiul lui Putin și cauta azil in strainatate. Acasa ii așteapta ani grei de inchisoare

20:25, 12.04.2024 - Associated Press a vorbit cu cinci ofițeri și un soldat care au dezertat din armata rusa. Toți au dosare penale impotriva lor in Rusia, unde risca 10 ani sau mai mult de inchisoare. Fiecare dintre ei așteapta o primire din partea Occidentului care pare sa nu mai vina.

Un clujean a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru nu mai puțin de trei infracțiuni – conducere fara permis de conducere, conducere cu alcoolemie și uz de fals. A cumparat un permis fals cu 6.600 lei

13:11, 05.04.2024 - Continue reading Un clujean a fost condamnat la inchisoare, cu suspendare, pentru nu mai puțin de trei infracțiuni – conducere fara permis de conducere, conducere cu alcoolemie și uz de fals. A cumparat un permis fals cu 6.600 lei at Info real.

Razboi in Ucraina, ziua 748. Autoritațile de la Moscova spun ca au respins un atac al Ucrainei la granița de vest. Ucrainenii spun ca partizanii ruși anti-Putin sunt responsabili de atac

13:56, 12.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 748. Deputati ai partidului pro-Kremlin, Rusia Unita, au prezentat in Duma de Stat, un proiect de lege care declara ilegala predarea catre Republica Sovietica Socialista Ucraineana (RSS Ucraineana) a Crimeii in 1954.

Redactorul-șef al ziarului Novaia Gazeta, reținut la Moscova, a fost amendat pentru „discreditarea armatei”

10:01, 01.03.2024 - Autoritațile ruse l-au amendat joi pe jurnalistul Serghei Sokolov, redactorul ziarului independent Novaia Gazeta, pentru ca a discreditat armata. Acesta a fost reținut la Moscova, chiar in timpul discursului lui Putin, informeaza Reuters.

Trupul lui Navalnii va fi ținut de autoritațile ruse pentru inca 14 zile. Mamei sale i s-a spus ca vor fi facute „analize toxicologice”

18:31, 19.02.2024 - Corpul lui Aleksei Navalnii va fi ținut in continuare de autoritațile ruse pentru inca doua saptamani, a declarat luni purtatorul de cuvant al celui care a fost principalul opozant al regimului Putin. „Anchetatorii le-au spus avocaților și mamei lui Aleksei ca nu le vor da cadavrul”, susține Kira Yarmysh,…

Ultimele ore din viața lui Navalnii. De ce a mers FSB la inchisoare? „Credem ca toate microfoanele și camerele au fost demontate”

11:05, 19.02.2024 - Moartea principalului opozant al lui Putin, Aleksei Navalnii, ramane invaluita in mister. Autoritațile ruse inca nu au anunțat cauza oficiala a decesului și nici nu au permis familiei sale accesul la cadavru. Pentru a face lumina asupra circumstanțelor morții lui Navalnii, The Moscow Times a recreat…

Autoritațile ruse refuza sa predea trupul lui Navalnii

19:16, 17.02.2024 - Apropiatii lui Aleksei Navalnii au calificat sambata drept ”ucigase” autoritatile ruse care incearca ”sa-si acopere urmele” refuzand sa le predea corpul, Kremlinul pastrand tacerea in pofida acuzatiilor Occidentului si a adunarilor de omagiere a opozantului, relateaza France Presse. In pofida represiunii…


Ce parere ai despre aceasta stire?