Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Atena a fost luminată de Paşte cu focuri de artificii

Publicat:

Focuri de artificii au luminat cerul Atenei in sapte parti din centrul orasului in , ca modalitate alternativa de a sarbatori Pastele in acest an.

Citește și: , avertisment in plina criza de COVID-19: 'Ma aștept ca in urmatoarele 5-10 zile sa avem o problema'

"De la balcoane sau ferestre, locuitorii Atenei, si nu numai, vor putea sa se bucure cu totii de mesajul Invierii, stralucirea si lumina optimismului pentru maine", a transmis municipalitatea intr-un anunt.

Primarul Atenei Kostas Bakoyannis a publicat un videoclip cu cerul luminat si a…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

George Șoldan intalnire electorala la Dornești sub cerul liber. ”Caminul cultural este in renovare din 2016. Aceasta este realitatea unei administrații locale care, de 20 de ani, nu a reușit sa duca la bun sfarșit angajamentele luate”

20:41, 17.05.2024 - Candidatul PSD la președinția Consiliului Județean, deputatul George Șoldan, a avut astazi o intalnire electorala la Dornești sub cerul liber. ”Astazi m-am intalnit cu locuitorii comunei Dornești in centrul localitații, sub cerul liber, deoarece caminul cultural este in renovare din 2016 și lucrarile…

Aurora Boreala a fost vizibila in aceasta noapte pe cerul Clujului. Imagini spectaculoase. FOTO

00:00, 11.05.2024 - Spectacolul incredibil al luminilor nordice, cunoscut sub numele de Aurora Boreala, a putut fi admirat si pe cerul Romaniei. In mai multe zone din țara, inclusiv in Cluj, cerul a oferit mai multe momente incredibile.

Ucrainienii sarbatoresc Invierea Domnului sub focuri de arma: Al treilea Paste in vreme de razboi

18:31, 05.05.2024 - Ucrainienii din estul devastat de razboi s-au adunat duminica la biserica pentru a marca al treilea Paste sub focuri de arma, in timp ce trupele rusesti sunt tot mai aproape de a ameninta unele dintre orasele cheie ale regiunii, relateaza Reuters, potrivit news.ro.

(video) Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede din cauza valului de praf saharian

10:21, 24.04.2024 - Un val de praf saharian a acoperit Atena și alte orașe grecești, fiind considerat unul dintre cele mai grave astfel de episoade care au lovit țara din 2018, au declarat meteorologi citați de The Guardian, transmite digi24.ro.

Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede din cauza valului de praf saharian

09:06, 24.04.2024 - Un val de praf saharian a acoperit Atena și alte orașe grecești, fiind considerat unul dintre cele mai grave astfel de episoade care au lovit țara din 2018, au declarat meteorologi citați de The Guardian.

Tanar din Botoșani, oprit de polițiști dupa ce au tras zeci de focuri de arma dupa el

20:20, 21.04.2024 - La miezul nopții, polițiștii i-au facut semn șoferului unei dube sa traga pe dreapta. Inițial, tanarul de 25 de ani aflat la volan, a oprit, insa cand polițiștii s-au apropiat de mașina lui, a demarat in tromba. Echipajul a pornit dupa el in direcția Botoșani, somandu-l sa opreasca de mai multe ori,…

105 de la eliberarea orașului Oradea: Program parada militara, concert Andra, retragere cu torțe și focuri de artificii

12:00, 19.04.2024 - La 20 aprilie, municipiul Oradea iși sarbatorește istoria prin marcarea a 105 ani de la intrarea trupelor romane in oraș, evenimentul marcand instaurarea administrației romanești in acest oraș de pe Crișul Repede.

A luat un buldoexcavator și a inceput sa distruga totul in jurul lui: polițiștii l-au oprit cu focuri de arma

08:20, 01.04.2024 - Polițiștii din Alexandria, județul Teleorman, au tras focuri de arma pentru a opri șoferul unui buldoexcavator care conducea haotic și care a distrus culturile de mazare ale unui localnic. Șoferul a parasit vehiculul și este cautat, luni, de oamenii legii, informeaza Mediafax. Poliția municipiului…


Ce parere ai despre aceasta stire?