Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Victor Slav are deja o altă relaţie? Cum arată blonda care a înlocuit-o pe Bianca

Publicat:

La trei luni de la divortul de , si-ar fi gasit linistea in bratele unei blonde cu care nu vrea, inca, sa se afiseze.

Potrivit emisiunii , prezentatorul meteo de la Pro TV ar fi inceput deja o relatie cu o tanara blonda care a intrat de mai mult timp in cercul lui de prieteni. Insa, patit fiind dupa casnicia cu Bianca, Victor sufla acum si in iaurt. Altfel spus, el nu se afiseaza inca cu noua cucerire, preferand, probabil, sa astepte sa o cunoasca mai bine.


Bianca nu inceteaza sa il tachineze

Afland ca fostul ei sot incearca…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Bianca Dragușanu și Gabi Badalau, probleme in relație? Cum ar fi ajuns cei doi, din nou, in pragul desparțirii

23:20, 23.05.2024 - Deși parea ca nimic nu ii poate desparți, se pare ca au aparut, din nou, problemele in relația lor. Bianca Dragușanu și Gabi Badalau ar fi in pragul desparțirii, asta dupa ce de Paște au petrecut impreuna și parea ca au dat uitarii problemele din trecut.

Acces Direct. Cum se apara Eugen, barbatul acuzat de Denisa ca a rapit-o. Ce spune despre episodul in care i-ar fi terorizat familia fetei: „Ea m-a cautat”

20:35, 08.05.2024 - Denisa și mama ei nu mai au liniște de cand Eugen, un barbat pe care adolescenta l-a cunoscut acum trei ani pe Facebook, le amenința și terorizeaza. Cele doua nu au putut sa se bucure nici de Paște, dupa ce a venit acasa la ele și a facut scandal.

Acces Direct. Denisa, ademenita de un barbat in mediul online, prin metoda Loverboy. S-au cunoscut acum trei ani și nici in prezent nu ii da pace: „La prima intalnire...”

20:01, 08.05.2024 - Denisa susține ca traiește un coșmar de cand a vorbit pentru prima data cu un barbat cunoscut pe Facebook. Prima lor conversația a fost acum trei ani, iar de atunci, Eugen nu ii da pace tinerei. S-ar fi ajuns inclusiv la amenințari cu moartea.

Xtra Night Show. Cum explica Romeo Vasiloni zvonul ca ar avea o relație cu Iasmina Halas. Totul a pornit dupa ce s-a afișat cu o blonda in pat: ”Ma atrage...” / VIDEO

00:15, 01.05.2024 - Romeo Vasiloni a pus pe jar Internetul, dupa ce s-a afișat in pat alaturi de o blonda! S-a spus ca ar fi vorba despre Iamina Halas, dupa ce fanii au observat mai multe asemanari intre imagini. Iata cum explica fosta ispita de la Insula Iubirii zvonurile și ce se intampla intre el și Iasmina Halas.

Feli Donose are un nou iubit. Primele declarații despre barbatul cu care l-a inlocuit pe Catalin: „N-am nicio jena sa ma manifest cum simt”

09:35, 12.04.2024 - Feli Donose a dezvaluit ca are un nou iubit și ca este extrem de fericita alaturi de el. Celebra artista s-a desparțit de tatal fetiței sale in urma cu 2 ani, dupa o relație care a durat 5 ani.In luna decembrie a anului 2022, Feli Donose anunța ca relația ei cu Catalin, tatal fiicei sale, a ajuns la…

Piteștean condamnat la inchisoare pentru santaj pe Facebook

21:40, 09.03.2024 - Un piteștean a fost condamnat la inchisoare, dupa ce a inceput sa-și șantajeze iubita de pe internet. Cei doi au avut o relație timp de 9 luni pe Facebook. Cand barbatul i-a cerut femeii sa aiba o relație și in lumea reala, femeia a refuzat. Piteșteanul nu a vrut sa accepte și a inceput sa […]

Tanar din Pitești, condamnat la inchisoare dupa ce și-a șantajat și amenințat iubita de pe rețelele de socializare

13:45, 09.03.2024 - Un tanar din Pitești, acuzat ca și-a șantajat iubita din mediul online, a fost condamnat la 2 ani și 2 luni de inchisoare. Barbatul, aflat intr-o relație la distanța timp de 9 luni, pe Facebook, și-a amenințat iubita și i-a cerut bani in momentul in care aceasta nu a dorit sa-l intalneasca in viața…

Acces Direct. Declarațiile facute de patronul care a ucis-o pe tanara insarcinata sunt șocante. Ce relație ar fi fost intre ei: ”Eram amenințat” / VIDEO

19:35, 05.03.2024 - Ioana Beatrice, tanara insarcinata, a fost ucisa cu sange rece de patronul magazinului la care lucra. Barbatul afirma ca femeia i-a facut avansuri, iar, dupa ce s-au contrazis, ar fi luat un obiect ascuțit și a ucis-o. Deși spune ca nu și-a dat seama de gravitatea faptei, a mers și s-a predat la poliție.


Ce parere ai despre aceasta stire?