Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viața Laurei Stoica – destinul trist al unei rockerițe cum rar îți e dat să vezi

Publicat:

Pe numele complet Adriana-Laurenția Stoica, , cum o știm cu toții, s-a nascut pe data de 10 octombrie 1967 și a decedat pe data de 9 martie 2006, la varsta de numai 39 de ani. Au trecut 14 ani de atunci, iar astazi ar fi implinit 53 de ani daca ar fi trait. Iata […] The post Viața Laurei Stoica – destinul trist al unei rockerițe cum rar iți e dat sa vezi appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

MISTERUL LUI MARIN CEAUȘESCU O privire in viața și destinul lui Marin Ceaușescu, omul politic obscur din umbra

10:35, 07.04.2024 - Marin Ceaușescu avea 74 de ani cand s-a spanzurat. The post MISTERUL LUI MARIN CEAUȘESCU O privire in viața și destinul lui Marin Ceaușescu, omul politic obscur din umbra first appeared on Informatia Zilei .

Serghei Lavrov: Este trist ca Moldova nu trage nicio concluzie

20:35, 29.03.2024 - In Republica Moldova, președintele țarii, Maia Sandu, a luat in mod deschis cursul de rupere a relațiilor cu Federația Rusa. Despre acest lucru a declarat ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, intr-un interviu acordat publicației Izvesti. "Orice ar spune ei contrariul, precum ca vor sa fie prieteni,…

Horoscop saptamana 22-28 martie 2024: Trei zodii iși schimba destinul. Unii nativi, puși in fața unor teste

14:40, 23.03.2024 - Horoscopul saptamanii 22-28 martie 2024 aduce vești minunate pentru unii nativi. Trei zodii vor avea karma de partea lor, iar in perioada urmatoare vor straluci pe toate planurile. Lorina, astrologul Click!, are predicții pentru toate semnele zodiacale.

Povestea emoționanta a lui Toto, cațelul care și-a pazit doua zile stapana decedata. „Sufera el, sufar și eu“

14:06, 08.03.2024 - Toto a ramas singur intr-un apartament din Galați, dupa ce ambii stapani i-au murit. Acum este singur, debusolat și trist și iși cauta o familie. „Ma sufoc cand vad cum ma privește trist”, povestește Corina Grigore, de la Asociația „Ajutați-l pe Labuș“.

De ce sa pui un borcan cu zahar pe sifonier. Detaliul care iti poate schimba destinul

18:05, 26.02.2024 - In ultima perioada, in mediul online se discuta tot mai mult despre un ritual bizar, dar care ar putea sa schimbe destinul celor care il pun in aplicare. Este simplu și implica un ingredient ce nu lipsește din casa niciunui roman. Afla, din randurile de mai jos, de ce se recomanda sa pui un borcan […]…

Rotaru, „impuns” in direct de șeful CS Universitatea: „E trist, dar adevarat! A ramas el «prima donna»”

12:25, 19.02.2024 - Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, l-a „taxat” pe Mihai Rotaru, finanțatorul echipei de Liga 1, cel care „taie și spanzura” la formația din Banie. Vineri, Aurel Țicleanu, fotbalist de legenda al Universitații Craiova, a fost autorul unui atac dur la adresa patronilor celor…

Doua zodii feminine care au noroc triplu pana la finalul lunii februarie. Au succes la bani, cariera și in dragoste

09:00, 11.02.2024 - Destinul ii surprinde cum nu poate mai frumos pe doua zodii feminine, care, in sfarșit, trec prin schimbari importante și pot sa iși indeplineasca dorințe mai vechi. Este o perioada ideala in care pot sa faca ceva pentru a-și imbunatați viața considerabil.

Mama Laurei Stoica, la 18 ani de la moartea artistei: „Acolo unde este ea, nu e lumea ca aici”

17:45, 08.02.2024 - Pe 9 martie 2024 se implinesc 18 ani de cand Laura Stoica a murit, impreuna cu logodnicul ei, Cristian Margescu, intr-un cumplit accident rutier. Mama artistei se pregatește sa o comemoreze, potrivit Click!.


Ce parere ai despre aceasta stire?