Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste - Se anunță un val de FRIG CRUNT în ianuarie și februarie

Publicat:

Vești cum nu se poate mai proaste pentru romani.  Urgia iernii s-ar putea dezlantui peste emisfera nordica a Europei in ianuarie si februarie, sau chiar incepand din ultimele zile ale lui decembrie, din cauza unei posibile destabilizari a vortexului polar, susțin cercetatorii americani.

"Vortexul polar este insa o prezenta permanenta: e vorba de o masa de aer de presiune scazuta care se invarteste in sens contrar acelor de ceasornic deasupra . are un vortex, insa acesta se invarteste in sens orar, sensul rotatiei fiind determinat, ca si in cazul ciclonilor, de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

VIDEO| Darius Olaru face dezvaluiri neașteptate: anunța cand vrea sa plece de la FCSB

21:10, 14.04.2024 - Darius Olaru, capitanul celor de la FCSB, se pregatește de un moment foarte important in cariera sa, caștigarea titlului de campion. Intr-un interviu acordat Sportpesurse.ro, Darius Olaru a vorbit deschis despre șansele la titlu in acest sezon, dar și despre marile dezamagiri din ultimele 2 sezoane,…

E sau nu bine sa bei apa chiar inainte de culcare? Specialiștii au vești proaste pentru cei care o fac

17:35, 29.03.2024 - Probabil știi cat de importanta este hidratarea și te numeri printre cei care, din cand in cand, iși fac bilanțul aportului de lichide. Sau, mai mult, incerci sa compensezi seara, pe ultima suta de metri, deficitul de lichide.

Iulian Dumitrescu, alte vești proaste din partea procurorilor DNA! Decizie de ultima ora

14:01, 28.03.2024 - Presedintelui suspendat al Consiliului Judetean Prahova, Iulian Dumitrescu, fost prim-vicepresedinte al Partidului National Liberal, a primit alte vești proaste din partea procurorilor! Procurorii DNA au prelungit cu inca 60 de zile masura controlului judiciar si restrictiile impuse initial presedintelui…

Vești proaste pentru unii pensionari! Baciu: E posibil ca o pensie sa ramana pe loc un an

13:36, 28.03.2024 - Deși pensionarii așteapta cu sufletul la gura creșterea pensiilor dupa recalculare, o parte dintre aceștia nu vor primi niciun ban in plus in urma procedurii. Așadar, vești cat se poate de proaste pentru unii seniori ai Romaniei, și asta deși guvernanții au tot spus ca pensiile nu vor scadea dupa recalculare.…

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești proaste! Romanii care nu mai sunt in evidențele CNAS

11:05, 15.02.2024 - Romanii se confrunta cu vești proaste in ceea ce privește accesul la asistența medicala, pe fondul unei situații alarmante in care un numar semnificativ de persoane au fost scoase din evidențele Casei Naționale de Asigurari de Sanatate (CNAS).


Ce parere ai despre aceasta stire?