Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești PROASTE pentru mii de români! Statul nu va mai da bani pentru aceste indemnizații

Publicat:

Lovitura dura pentru mii de romani! Statul a decis sa nu mai acorde de la buget bani pentru acest tip de indemnizații. Angajatorii care doresc sa ofere in continuare aceste sume de bani pentru salariați va trebui sa suporte din propriile buzunare cheltuielile.

Stoparea acordarii acestor sume de bani de la bugetul de stat vine in contextul relaxarii masurilor restrictive anti-Covid-19. Citește mai multe AICI...

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste pentru pasionații de drumeții montane! Taxa pe care trebuie sa o platești pentru a urca pe un munte cunoscut / FOTO

08:25, 06.03.2024 - Pasionații de drumeții montane au parte de vești extrem de proaste! Pe o ruta populara pe care se poate urca un munte cunoscut vor avea de platit o taxa. In acest fel, vor trebui sa se conformeze, astfel ca vor achita banii incepand cu luna iulie 2024. Iata care este prețul și despre ce munte este vorba!

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Cine sunt cei care pot primi bani de la stat sub forma de bonuri pentru benzina si motorina

07:20, 30.01.2024 - Vești bune pentru o anumita categorie de romani! Statul ofera bani sub forma de bonuri pentru benzina și motorina. Cine sunt cei care pot primi beneficia de acest ajutor și care sunt condițiile de eligibilitate.


Ce parere ai despre aceasta stire?