Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vâlcea: Femeie de 60 de ani, ucisă în propria casă

Publicat:

O femeie din comuna Rosiile, judetul Valcea, fost gasita moarta in casa chiar de fiul ei, ieri dupa amiaza, in jurul orei 15.30. Din primele cercetari ale anchetatorilor s-a stabilit ca victima, , de 60 de ani, prezenta urme de ... Post-ul Valcea: Femeie de 60 de ani, ucisa in propria casa apare prima data in GAZETA de SUD .

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poveste de film tragic: O femeie din Vaslui a fost ucisa de o mașina fix in timp ce mergea la Inviere

08:55, 05.05.2024 - O femeie de 85 de ani a murit, in noaptea de sambata spre duminica, pe un drum din judetul Vaslui, dupa ce a fost lovita de un autoturism in timp ce se indrepta spre biserica, sa asiste la slujba de Inviere. Echipajul medical trimis la locul accidentului a incercat sa o resuscite, insa fara rezultat.

Femeie ucisa de un vecin, in fața soțului imobilizat intr-un scaun rulant

22:40, 29.04.2024 - Scene de o cruzime ieșita din comun s-au petrecut in plina zi, luni dupa-amiaza, intr-o localitate din județul Buzau. Un barbat in varsta de 66 de ani și-a injunghiat o vecina cu care avea niște neințelegeri.

O femeie a fost ucisa la fiecare patru zile in 2024, in Australia. Oamenii cer ca aceste violențe sa fie declarate urgența naționala

11:45, 29.04.2024 - O femeie a fost ucisa la fiecare patru zile in 2024 in Australia, context in care in țara au avut loc mitinguri prin care manifestanții au cerut ca aceste violențe ca fie declarate urgența naționala și legile sa fie mai dure, scrie BBC.

O femeie și patru copii din Cluj s-au intoxicat in propria locuința. Masuratorile arata concentrații uriașe de gaz

21:01, 18.04.2024 - Cinci clujeni intoxicați cu gaz toxic in propria locuința. Cel mai mic dintre copii are trei aniApelul la 112 a venit in jurul orei 20.00. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost solicitați in aceasta seara in jurul orei 20, pentru a acorda primul ajutor calificat unor persoane care,…

VIDEO Femeie batuta de talhari in propria casa, in București. Cei doi au plecat apoi fara a fura ceva

12:00, 18.04.2024 - Doi tineri au fost retinuti de politistii din Bucuresti, fiind suspectati ca au intrat, noaptea, in locuinta unei femei din Sectorul 3, si au batut-o pentru a le spune unde isi tine banii. Ei au plecat apoi fara a fura ceva.

O femeie a fost ucisa pe trotuar, in Lugoj, dupa un accident teribil intre doua mașini

08:56, 17.04.2024 - Doua mașini au fost implicate marți seara intr-un accident produs pe o strada din Lugoj, județul Timiș. In urma impactului, una dintre ele a fost proiectata pe trotuar, unde a lovit mortal un pieton.

Femeie din Botoșani, ucisa de sotul ei in scara blocului. Pe numele barbatului fusese emis un ordin de protectie

08:21, 21.03.2024 - Femeia, in varsta de 52 de ani, a fost atacata, miercuri seara, cu cutitul de soțul ei in momentul in care intra in scara blocului in care locuieste, din municipiul Botoșani. Fiica ei a gasit-o și a sunat la 112, iar politistii ajunsi la fata locului l-au gasit pe atacator, a anunțat IPJ Botoșani. Incidentul…

Caz șocant la Florești: O femeie de 61 de ani, atacata in propria casa, batuta și violata. Poliția cauta infractorul

12:40, 14.03.2024 - O femeie din Florești a fost agresata fizic și violata in propria casa. Potrivit polițiștilor cazul a avut loc pe data de 12 martie in jurul orei 19:00. Oamenii legii urmeaza sa stabileasca identitatea individului și locul aflarii acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?