Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Universitatea Cuza deschide o reprezentanţă cu 825 de locuri la Botoşani

Publicat:

Precizam ca procesul de autorizare si acreditare pentru acele programe care vor fi agreate de comun acord, de catre cele doua parti, va fi demarat de catre facultatile universitatii noastre. Dar, pentru a putea face acest lucru, avem nevoie de sprijinul institutional si logistic oferit de catre autoritatile locale din judetul Botosani - in special de spatii adecvate pentru desfasurarea activitatilor didactice", se precizeaza in textul scrisorii semnate de prof.dr. Tudore (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

FC Botoșani urca trei locuri in clasament, cu o victorie obținuta in minutul 90 impotriva lui Dinamo

22:25, 23.04.2024 - Dinamo și-a marcat autogol, a ratat un penalty și a jucat o repriza in 10 oameni, in meciul pierdut dincolo de minutul 90, in deplasare la FC Botoșani. Al doilea meci al etapei cu numarul 6 din Superliga s-a incheiat cu scorul de 2-1, cu „cainii roșii” tr

Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de munca!

16:10, 22.04.2024 - Miscare importanta pe piata curieratului din Romania. Un nou hub regional va micsora semnificativ timpul de tranzit al coletelor din regiunea Nord-Est a tarii. Investitia de 500.000 de euro va aduce si peste 150 de locuri de munca.

Un mare producator de piese auto deschide inca o fabrica in Romania, cu sute de locuri de munca. „Avem mai puțini asistați social acum“

14:55, 15.04.2024 - Compania multinaționala turco-spaniola Beycelik Gestamp deschide in acest an o noua fabrica in Romania, vizavi de actuala fabrica pe care o are in comuna Darmanești (Argeș), la 20 de kilometri de Pitești.

O noua fabrica se deschide in Romania. Investiția importanta de 30 de milioane de euro vine cu sute de locuri de munca

14:30, 23.03.2024 - O noua fabrica in Romania promite sa revitalizeze zona și sa ofere sute de locuri de munca. Cu o investiție de 30 de milioane de euro, compania Soceram se pregatește sa deschida o fabrica noua dedicata producției de materiale de construcții, in special BC

Comisia Europeana deschide o reprezentanța in Groenlanda. UE vrea acces la resursele din regiunea arctica

15:20, 14.03.2024 - Comisia Europeana va deschide o reprezentanța in Groenlanda, teritoriul autonom danez care nu face parte din UE, dar este important pentru Bruxelles din punct de vedere strategic, pentru resursele sale, scrie The Guardian.

BMW se asociaza cu NTT Data si deschide la Cluj-Napoca un centru de dezvoltare IT / Mii de noi locuri de munca

08:46, 05.03.2024 - BMW anunța prima sa investiție majora in Romania. Mai exact se asociaza cu japonezii de la NTT Data pentru a deschide la Cluj-Napoca un centru de dezvoltare IT, despre care spune ca va angaja mii de oameni, in urmatorii trei ani.

Orașul din Romania in care Tesla deschide o fabrica. Se cauta angajați pentru sute de locuri de munca 

06:45, 23.02.2024 - Tesla va deschide o fabrica intr-un oraș din Romania. Primarul susține ca numarul de angajați va fi de cel puțin 200 intr-o prima etapa, urmand a fi triplate, in viitor. Partea grupului ceh TESLA, Tesla Energy Storage, dezvaluie intenția de a construi o fabrica de baterii intr-un oraș din Romania. Bateriile…

Un centru rezidențial de nivel european, cu aproape o suta de locuri, iși deschide porțile la Botoșani – GALERIE FOTO

08:01, 15.02.2024 - (P) Dupa investiții care s-au intins pe perioada a 10 luni, Centrul Rezidențial ”Sfinții Constantin și Elena” este gata de inaugurare pentru varstnici, dar nu doar pentru ei. A fost amenajat la standarde europene, intr-o cladire situata pe strada Primaverii 2 E, in spatele Hotelului Premier.


Ce parere ai despre aceasta stire?