Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ungureanu despre cântăreaţa angajată la Sănătate: „Domnul Tătaru pare răpus de frumuseţea unor domnişoare de la PNL ”

Publicat:

Parlamentarul clujean sustine ca PNL a adus in Sanatate ospatari, sefi de pompe funebre, analfabeti cu scoala vietii in CV si acum o cantareata, „care nu a primit un serviciu bun de la partid”.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daniela Gyorfi a crezut ca George Tal a inșelat-o cu Mara Banica: „Am mai suspectat niște domnișoare, nu numai din muzica, ci și din moda”

12:35, 13.04.2024 - Daniela Gyorfi și George Tal sunt impreuna de 18 ani de zile, dar nu sunt casatoriți. De-a lungul relației lor de lunga durata, cantareața l-a suspectat pe partener ca a inșelat-o, la un moment dat a crezut ca ii e infidel cu jurnalista Mara Banica. De multe ori Daniela Gyorfi și George Tal au ajuns…

Știrile Antena Stars. Mellina s-a vindecat dupa cateva luni in care s-a confruntat cu probleme de sanatate. A fost la un pas de anorexie

17:05, 12.04.2024 - Din luna august, Mellina se tot confrunta cu probleme de sanatate și nimic nu parea ca o ajuta. A fost pe la mai mulți doctori, dar fara rezultat. Cantareața spune ca abia de curand, dupa o lunga perioada, s-a vindecat atunci cand nu mai știa la cine sa mai apeleze.

Plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila, pentru un contract de consultanța cu foști colaboratori de la OMS. Emanuel Ungureanu: „Contractul n-a fost niciodata prezentat public”.

19:15, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a depus o plangere penala la DNA si Parchetul European impotriva ministrului Rafila

19:05, 02.04.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte al Comisiei pentru Sanatate din Camera Deputatilor, a anuntat, marti, ca a depus o sesizare penala la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) si la Parchetul European care il vizeaza pe ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila.

Iși doneaza parul pentru femeile cu probleme grave de sanatate. Gestul ii aparține Mariei, o angajata a M.A.I.

10:20, 29.03.2024 - Nu este o schimbare de look! Pur și simplu, Maria vrea sa ajute! Cu gandul de a aduce un zambet pe chipul unei femei, de ani buni, Maria iși doneaza parul. Acesta este folosit la crearea de peruci pentru femeile diagnosticate cu afecțiuni oncologice. Pierderea parului cauzata de tratamentele specifice…

De ce vrea Andra sa fie ”piatra tare”

17:06, 07.03.2024 - Criticata pentru kilogramele in plus Andra a incercat sa slabeasca, dar fara succes. Mai este și gurmanda, dupa cum recunoaște, in cele din urma s-a vazut nevoita sa apeleze la specialiști. Spune ca nu o deranjeaza aspectul, ca e de la Domnu`(sic!), dar cand vine vorba de sanatate… „Eu v-am zis o chestie,…

Andra, pe mana doctorului. „Corpul iți da semne”

17:00, 07.03.2024 - Criticata pentru kilogramele in plus Andra a incercat sa slabeasca, dar fara succes. Mai este și gurmanda, dupa cum recunoaște, in cele din urma s-a vazut nevoita sa apeleze la specialiști. Spune ca nu o deranjeaza aspectul, ca e de la Domnu`(sic!), dar cand vine vorba de sanatate… „Eu v-am zis o chestie,…

Liderii USR cer sa fie controlata averea sefului DNA. Emanuel Ungureanu a depus sesizare la ANI: "Este un bugetar de lux domnul Voineag"

17:25, 12.02.2024 - Deputatul USR Emanuel Ungureanu il reclama pe șeful DNA, Marius Voineag, la Agenția Naționala de Integritate. Parlamentarul susține ca sumele consemnate de Voineag in declarația de avere nu se justifica.


Ce parere ai despre aceasta stire?