Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un real miracol! Bărbat operat pentru a i se scoate o lamă ruginită din cap, la 26 de ani după ce a fost înjunghiat

Publicat:

Caz uluitor in China, acolo unde un barbat a trecut printr-o operație nemaivazuta. Medicii i-au extirpat din cap o lama ruginita, la 26 de ani de la momentul cand a fost injunghiat in creștet.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Posibil act terorist in Australia dupa ce un tanar a injunghiat un barbat. Adolescentul, impușcat

18:06, 05.05.2024 - Poliția australiana a anunțat duminica faptul ca a impușcat mortal un baiat dupa ce acesta a injunghiat un barbat in capitala Australiei de Vest, Perth, intr-un atac despre care autoritațile au spus ca ar avea indicii de terorism, relateaza Reuters.

Barbat inecat cu mancare intr-un restaurant din Brasov, salvat de paramedici și de medici de la „Marius Nasta”

15:15, 14.04.2024 - Un barbat care s-a inecat cu mancare, intr-un restaurant din Brasov, a fost salvat dupa interventia echipajului de la Ambulanta, care l-a resuscitat, si dupa ce medici de la Institutul ”Marius Nasta” din Bucuresti au indepartat din plaman resturile alimentare. Medicii din Capitala au mers in orașul…

Un barbat a cerut sa-i fie amputate doua degete sanatoase, afirmand ca nu aparțin corpului sau / Ce decizie au luat medicii

13:50, 13.04.2024 - Un barbat din Quebec care sufera de tulburare de identitate și integritate corporala (BIID) a cerut unui medic sa ii indeparteze al patrulea și al cincilea deget de la mana stanga, deoarece considera ca nu iși au locul pe corpul sau.Dr.

Premier League: Tottenham - Nottingham NU va fi amanat. Un barbat a murit injunghiat langa stadion

18:05, 07.04.2024 - Meciul de duminica, din Premier League, intre Tottenham Hotspur și oaspeții de la Nottingham Forest va avea loc, dupa ce un barbat a fost injunghiat mortal in apropierea stadionului, a anunțat clubul din nordul Londrei.

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Accident feroviar in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de un tren. Victima a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar

08:36, 22.03.2024 - Un accident mortal s-a produs, in urma cu cateva ore, in Valcea. Un barbat a murit, dupa ce a fost calcat de tren. Acesta a vrut sa traverseze calea ferata neregulamentar, iar gestul teribilist l-a costat viața. Medicii nu au mai putut sa ii salveze viața.

Barbat din SUA, ajuns la spital cu migrena, cauzata de tenii. Alimentul care ar fi fost sursa infectarii

12:46, 14.03.2024 - Un barbat din Statele Unite a fost internat la spital, pe motivul unor migrene care se tot agravau. Medicii au descoperit ca durerea era cauzata de larvele de tenie parazite din creier. Cercetatorii sunt de parere ca infectarea s-ar fi produs din cauza consumului unui anumit aliment.

Tentativa de omor la Dubasari: Un barbat, reținut dupa ce și-a injunghiat soția in regiunea gatului

13:30, 05.03.2024 - Un barbat de 56 de ani, originar din Dubasari reținut de oamenii legi , dupa ce in urma unui conflict fiind in stare de ebrietate și-a lovit soția cu un cuțit in regiunea gatului. Cazul a avut loc pe data de 2 martie la domiciliul acestora. Martorii care la moment se aflau in ospeție la aceștia au reușit…


Ce parere ai despre aceasta stire?