Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un oficial ONU acuză Israelul că umilește deținuții din Gaza: „Le-au pus scutece și i-au trimis afară”

Publicat:
Un oficial ONU acuză Israelul că umilește deținuții din Gaza: „Le-au pus scutece și i-au trimis afară”

Un oficial al ONU pentru drepturile omului a acuzat vineri Israelul ca maltrateaza detinutii palestinieni din Gaza, spunand ca a intalnit barbati care au povestit ca au fost incarcerati saptamani intregi, au fost batuti si legati la ochi, iar unii au fost eliberati doar purtand niste scutece, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacul iranian a fost respins prin coordonare „umar la umar” cu SUA, spune Israelul

18:05, 15.04.2024 - Respingerea de catre Israel a masivului raid iranian cu drone si rachete a fost in intregime coordonata cu Pentagonul, care are un ofiter de legatura american in camera de control a sistemului de aparare antiracheta Arrow, a declarat un inalt oficial israelian citat de Reuters.

Zelenski: Avem nevoie de ajutor de la aliatii nostri cu aparare antiaeriana, ca Israelul

21:55, 14.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski afirma ca Ucraina are nevoie de ajutor din partea aliatilor sai pentru a se apara de atacurile aeriene, la fel cum Israelul s-a bazat pe aliatii sai pentru a distruge amenintarile inamice, relateaza Reuters.

Razboi Gaza. Primi pași catre armistițiu. Cu ce propunere a venit Hamas la negocierile cu Israel

09:50, 15.03.2024 - Hamas a prezentat mediatorilor o propunere de armistitiu in Fasia Gaza care include in prima etapa eliberarea femeilor, copiilor, varstnicilor si bolnavilor israelieni luati ostatici in schimbul eliberarii a 700-1000 de prizonieri palestinieni, potrivit unui document la care a avut acces agentia Reuters.Intre…

Armata americana a trimis mai multe ajutoare in Gaza, potrivit unui oficial american

21:26, 08.03.2024 - Armata americana a efectuat vineri cel de-al patrulea transport aerian de ajutoare in Gaza, a declarat un oficial american pentru Reuters, pe fondul unei catastrofe umanitare in curs de desfașurare in enclava de coasta aglomerata. Ofensiva israeliana din Gaza, care este susținuta de Statele Unite, a…

Israelul a lansat cel mai „adanc” atac in interiorul teritoriului libanez, de cand a inceput razboiul in Gaza

14:10, 26.02.2024 - Israelul a bombardat orașul libanez Baalbek, luni, provocand moartea a doi membri Hezbollah, conform unor surse din aceasta țara, citate de Reuters. Atacul a fost cel mai „adanc” in interiorul teritoriului libanez de cand a inceput razboiul din Gaza, in octombrie 2023.

Razboi in Gaza, ziua 135. Netanyahu, despre blocajul din negocieri: „Nu avem nimic in afara de cereri delirante din partea Hamas”

10:20, 18.02.2024 - Israelul a trimis negociatori pentru negocieri de armistițiu la Cairo, așa cum a solicitat Joe Biden, dar aceștia nu s-au intors pentru discuții suplimentare, deoarece cererile Hamas au fost „delirante”, a declarat sambata premierul Benjamin Netanyahu, noteaza Reuters. Intrebat in timpul unei conferințe…

Ofițeri de poliție, aflați in afara serviciului, opresc un atac cu cuțitul din Londra

17:20, 15.02.2024 - Imaginile difuzate de poliția din Southwark au aratat momentul in care ofițeri de poliție, in afara serviciului, au fugit dintr-un bar pentru a opri un atac cu cuțitul din Londra, conform Reuters. Ofițerii de la Unitatea de Comandament Central Sud se aflau intr-un bar, dupa tura lor din 21 iulie 2023,…

Israelul va aduce zeci de mii de muncitori din alte țari pentru a-i inlocui pe palestinieni

22:21, 04.02.2024 - Guvernul israelian a anuntat duminica recrutarea a 65.000 de lucratori straini din India, Sri Lanka si Uzbekistan pentru a relua constructiile suspendate dupa 7 octombrie, cand muncitorii palestinieni au fost trimisi acasa in urma atacului Hamas, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?