Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Președintele palestinian Mahmoud Abbas avertizează: 'Doar SUA pot opri un asalt israelian asupra oraşului Rafah'

Publicat:
Președintele palestinian Mahmoud Abbas avertizează: 'Doar SUA pot opri un asalt israelian asupra oraşului Rafah'

Presedintele palestinian le-a cerut duminica sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul , transmit AFP si Reuters, informeaza Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mai multe tancuri israeliene au ocupat partea estica a orașului Rafah: „Obuzele au aterizat peste tot de ieri”

14:45, 10.05.2024 - Tancuri israeliene au ocupat vineri principalul drum care desparte jumatatile estica si vestica ale Rafah, incercuind intreaga parte estica a orasului din sudul Fasiei Gaza, relateaza Reuters.

Lupte violente la Rafah - Israelienii au avansat mai mulți km in interiorul orașului iar partea de est a fost incercuita

14:40, 10.05.2024 - Tancuri israeliene au ocupat vineri principalul drum care desparte jumatatile estica si vestica ale Rafah, incercuind practic intreaga parte estica a orasului din sudul Fasiei Gaza, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

Armata israeliana a inceput evacuarea civililor palestinieni din orașul Rafah

09:40, 06.05.2024 - Palestinienii din zonele estice ale orașului Rafah au fost indemnați, luni, de armata israeliana sa se mute intr-o „zona umanitara" din apropiere, in ceea ce pare a fi inceputul unei evacuari a civililor inainte de un asalt asupra localitații din sudul Fasiei Gaza, relateaza Reuters si AFP, citate de…

Mahmoud Abbas. Doar SUA pot opri un asalt israelian asupra orasului Rafah

14:20, 28.04.2024 - Presedintele palestinian Mahmoud Abbas le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters. ”Facem apel la Statele Unite sa ii ceara Israelului sa puna capat operatiunii de la Rafah, intrucat SUA sunt singura tara capabila…

Mahmoud Abbas, apel disperat catre SUA: „Opriți un asalt al Israelului asupra orasului Rafah. Ar fi cel mai mare dezastru”

13:00, 28.04.2024 - Presedintele palestinian, Mahmoud Abbas, le-a cerut duminica Statelor Unite sa impiedice o invazie israeliana in orasul Rafah, din sudul Fasiei Gaza, transmit AFP si Reuters, citate de Agerpres.

Blinken il avertizeaza pe Netanyahu ca o operațiune militara de amploare in Rafah va izola și mai mult Israelul

20:56, 22.03.2024 - O operatiune militara de anvergura in orasul Rafah, situat in sudul Fasiei Gaza, ''risca sa izoleze si mai mult Israelul'', a avertizat vineri secretarul de stat american Anthony Blinken la finalul unei vizite in Israel si al unei discutii ''deschise'' cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, transmit…

Putin avertizeaza Occidentul: Rusia este pregatita pentru un razboi nuclear. Ce mesaj a transmis acesta Statelor Unite

09:55, 13.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat miercuri Occidentul ca Rusia este practic pregatita pentru un razboi nuclear si ca, daca SUA trimit trupe in Ucraina, un astfel de demers va fi considerat o escaladare semnificativa a razboiului, informeaza Reuters.

Australia, Canada și Noua Zeelanda avertizeaza Israelul sa nu demareze operațiunea terestra „catastrofala” in Rafah

08:10, 15.02.2024 - Liderii Australiei, Canadei si Noii Zeelande, aliate ale Washingtonului, au avertizat joi Israelul cu privire la o operatiune terestra „catastrofala” in orasul Rafah, in sudul Fasiei Gaza, relateaza AFP si Reuters, preluate de Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?