Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un copil ambitios legitimat la Poli Iasi a ajuns mare maestru international la sah: Ea este noua Polihroniade

Publicat:

Pe langa gimnasti, fotbalisti sau practicanti de arte martiale, pe lista celor care au sustinut BAC-ul olimpicilor s-a aflat si , singura in dreptul careia figura disciplina ”sah”.

Citeste articolul mai departe pe 7est.ro…  

Sursa articol: 7est.ro


Stiri pe aceeasi tema

De ce boala suferea nepotul lui Tzanca Uraganu. Lucas a murit la 8 ani, dupa o lupta grea: „Un copil așa bun...”

23:30, 29.04.2024 - Momente de coșmar pentru familia lui Tzanca Uraganu. Nepotul celebrului manelist a murit la 8 ani. Toata lumea spera la o minune... insa baiețelul a pierdut lupta cu viața. De ce boala suferea Lucas.

Copilul-fenomen al șahului romanesc: a invins un german senior și a devenit candidat de maestru internațional FOTO

18:30, 09.04.2024 - Micuțul Vladimir Sofronie, de numai 11 ani, a devenit candidat de maestru internațional chiar in ziua in care a implinit aceasta varsta, la un turneu cu Ding Liren, campionul mondial en-titre, și cu Magnus Carlsen, cel mai bun șahist al tuturor timpurilor.

Din Liga 1, la 5.100 de kilometri distanța: a semnat in metropola cu 21 de milioane de locuitori!

19:55, 18.03.2024 - Jakub Vojtus (30 de ani) s-a desparțit de Poli Iași, pentru care nu a jucat deloc in 2024, și a semnat cu Mumbai City, liderul campionatului din India, Super Liga Indiei (ISL). Dupa 2 ani, aventura atacantului slovac Jakub Vojtus in Romania s-a incheiat. Legitimat in ultimul an la Poli Iași, Vojtus…

„Edi e foarte suparat și afectat” » Planul selecționerului pentru a ajuta un internațional cu probleme: merge sa deblocheze situația!

14:10, 05.03.2024 - Au ramas mai puțin de trei saptamani pana la primele meciuri ale Romaniei in 2024, amicalele cu Irlanda de Nord (București, 22 martie, ora 21:45) și Columbia (Madrid, 26 martie, ora 21:30), iar selecționerul Edward Iordanescu e tot mai ingrijorat de situația stranierilor. ...

Putin, urmarit penal internațional, merge in Turcia sa se vada cu Erdogan

19:30, 26.02.2024 - Dictatorul rus, Vladimir Putin, urmarit penal internațional, va vizita Turcia si va purta discutii cu liderul turc, Erdogan, dupa simulacrul de alegeri care va avea loc in Rusia in martie, a transmis, luni, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov. Conform purtatorului de cuvant al lui Putin,…

Un copil pur și simplu genial » Ashwath Kaushik a devenit cel mai tanar jucator care invinge la șah un mare maestru

14:40, 21.02.2024 - Ashwath Kaushik a stabilit recordul pentru cel mai tanar jucator de șah care caștiga impotriva unui oponent de nivelul grandmaster (mare maestru in romana). In varsta de 8 ani și 6 luni, micuțul strateg din Singapore l-a invins duminica pe polonezul Jacek Stopa (37 de ani). Partida de șah de la Burgdorfer…

MAE condamna incalcarile dreptui international de catre Rusia, dupa moartea lui Navalnii

10:45, 17.02.2024 - Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamna incalcarile repetate ale normelor de drept international de catre regimul din Federatia Rusa si reitereaza importanța respectarii, fara intarziere, a drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului de catre autoritatile ruse.

Adolescent suedez, urmarit internațional pentru omor, prins in Romania

11:35, 08.02.2024 - Un tanar suedez de 16 ani, urmarit internațional pentru omor și vatamare corporala grava, a fost prins in Romania. Tanarul ar fi parte a unui grup infracțional suedez, specializat in omoruri și atacuri cu bomba.


Ce parere ai despre aceasta stire?