Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un camion plin cu coșciuge s-a răsturnat într-o curbă, în Brașov

Publicat:

Doua camioane au fost implicate intr-un accident marți seara, pe DN 13, in zona Padurii Bogații, din județul Brașov. Unul dintre camioane era incarcat cu coșciuge goale, care au ajuns pe carosabil.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica

15:00, 07.05.2024 - Un camion s-a rasturnat in jurul orei 14:30 langa benzinaria Lukoil, intre Arad și Pecica. Nu se știe din ce motiv s-a produs incidentul rutier,... The post Camion rasturnat langa o benzinarie, pe drumul spre Pecica appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro

13:16, 20.04.2024 - Cu doar cateva zeci de minute in urma, s-a produs un accident pe centura Aradului.  Un camion s-a rasturnat chiar intr-o curba, in  apropiere de... The post Accident pe centura Aradului. Un camion s-a rasturnat intr-o curba langa Metro appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

ACCIDENT in Coldau, un camion s-a rasturnat. Șoferul, transportat la spital – FOTO

12:46, 20.04.2024 - Un apel la 112 a anunțat in urma cu puțin timp producerea unui accident rutier la ieșirea din localitatea Coldau spre Dej. Se pare ca un camion s-a rasturnat. La fața locului intervin pompierii, un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și polițiștii. ”Din primele informații, nu sunt victime incarcerate.…

ULTIMA ORA: ACCIDENT in Coldau, un camion s-a rasturnat

12:40, 20.04.2024 - Un apel la 112 a anunțat in urma cu puțin timp producerea unui accident rutier la ieșirea din localitatea Coldau spre Dej. Se pare ca un camion s-a rasturnat. La fața locului intervin pompierii, un echipaj de prim ajutor SMURD, dar și polițiștii. ”Din primele informații, nu sunt victime incarcerate.…

Camion incarcat cu piatra, rasturnat in Galați. Doi raniți grav, luați cu elicopterul SMURD VIDEO

13:40, 12.04.2024 - Un accident grav s-a petrecut pe o șosea din județul Galați. Un camion incarcat cu piatra s-a rasturnat pe o șosea. Doua persoane, un tanar și o tanara, au fost duși la spital cu elicopterul SMURD.

Camion rasturnat in șanț pe autostrada Arad-Timișoara

10:25, 06.04.2024 - Un camion s-a rasturnat in șanț, sambata dimineața, pe autostrada Arad-Timișoara, banda de urgența fiind inchisa. Autotrenul a acroșat parapetul marginal, iar apoi s-a rasturnat,... The post Camion rasturnat in șanț pe autostrada Arad-Timișoara appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

EXCLUSIV VIDEO: 3 raniti dupa ce s-au rasturnat cu masina intr-o curba pe DJ184

15:25, 24.03.2024 - In aceasta dimineața, la ora 09:18, polițiștii Secției 5 Poliție Rurala Ocna Șugatag au intervenit la un accident de circulație soldat cu ranirea a trei persoane. The post EXCLUSIV VIDEO: 3 raniti dupa ce s-au rasturnat cu masina intr-o curba pe DJ184 first appeared on Informatia Zilei .

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.


Ce parere ai despre aceasta stire?