Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un bărbat din Ştefan Vodă a murit ars în propria casă

Publicat:

Un barbat de 53 de ani si-a pierdut viata, in urma unui incediu. Potrivit Serviciului Situatii Exceptionale, pe data de 29 septembrie, in casa victimei, locuitor al satului Caplani din raionul , a izbucnit un incendiu.

Focul a nimicit bunurile materiale dintr-o camera, dupa care incendiul s-a autostins.

Ulterior, in odaie a fost gasit corpul neinsufletit al stapanului casei.

Circumstantele si cauza incendiului urmeaza sa fie stabilite.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Descoperire macabra in Timișoara. Un barbat de 31 de ani a fost gasit mort de mama sa, in propria locuința

21:00, 05.05.2024 - In Timișoara a avut loc o descoperire macabra! Mama și-a gasit fiul in varsta de 31 de ani fara suflare, chiar in propria locuința și a alertat autoritațile. Polițiștii sosiți la fața locului au deschis un dosar și au inceput cercetarile.

Oficial de la IPJ Constanta despre accidentul dintre localitatile Stupina si Crucea. Un barbat de 59 de ani a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

17:00, 18.03.2024 - La data de 18 martie a.c., in jurul orei14.40, politisti din cadrul Serviciului de Siguranta Rutiera au fost sesizati cu privire la faptul ca pe D.N. 2A, in apropierea satului Stupina, s a produs un accident rutier. Potrivit IPJ Constanta, politistii deplasati la fata locului au constatat ca un barbat,…

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Acces Direct. Moarte suspecta la indigo, in Bailești. Un alt barbat a fost gasit fara suflare la 18 km de locul unde a murit Minel. Unde a fost descoperit / VIDEO

19:00, 13.02.2024 - In urma cu o zi, Costel spunea ca fratele lui, Minel, ar fi fost ucis și ca deja banuiește cine i-ar fi facut rau. Ieri, un alt caz a fost semnalat de la un telespectator. In luna martie 2020, tatal lui Ion a fost gasit fara suflare la 18 km distanța de locul unde Minel a murit.

Accident dramatic in Bihor! Un barbat a murit, dupa impactul dintre doua tiruri / FOTO

08:51, 13.02.2024 - Accident infiorator in localitatea Tinaud, județul Bihor! Un barbat s-a stins din viața in urma impactului, dupa ce doua vehicule de mare tonaj s-au ciocnit puternic. Autoritațile au intervenit de urgența la fața locului.

Atac armat intr-o piața din Georgia. Un barbat a deschis focul și a ucis mai multe persoane

12:40, 09.02.2024 - Au fost clipe de groaza intr-o piața locala din Rustavi, Georgia! Un barbat inarmat a deschis focul și a tras in mai multe persoane aflat in piața. Atacul s-a soldat cu patru morți și un ranit. Printre victime se numara unchiul și varul atacatorului, transmite  BNN . Atacatorul a fost prins. Autoritațile…

Barbat ranit in incendiul izbucnit la o vopsitorie auto

14:51, 08.02.2024 - Un barbat de 64 de ani a suferit arsuri la maini in incendiul produs, joi dimineata, la o vopsitorie din Constanta. Focul a cuprins doua incaperi in care se aflau cate un cuptor si un autoturism, scrie News.ro. Pompierii au fost sesizati, joi dimineata, ca s-a produs un incendiu la o vopsitorie auto…


Ce parere ai despre aceasta stire?