Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un barbat a fost spulberat de tren in gara din Targu Frumos

Publicat:


Accident mortal in gara din orasul . Sambata dupa-amiaza, un barbat de aproximativ 60 de ani nu s-a asigurat cand a vrut sa traverseze calea ferata si a fost spulberat de trenul IR Suceava-Iasi.

La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare si o ambulanta.

Asupra barbatului nu au fost gasite acte de identitate.

Trupul neinsufletit a fost transportat la IML.

 

Citeste articolul mai departe pe agendadeiasi.ro…  

Sursa articol: agendadeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum s-a produs dramaticul accident din Apahida, in care o basculanta a spulberat un autoturism și doi barbați au fost grav raniți VIDEO FOTO

19:45, 28.05.2024 - Un grav accident de circulație s-a produs in aceasta seara in Apahida, in apropiere de Lidl Sannicoara, in dreptul unei treceri la nivel cu calea ferata.Un martor ocular a declarat pentru Știri de Cluj ca autoturismul in care se aflau cele doua victime, inmatriculat in Alba, tocmai trecuse calea ferata…

VIDEO | Accident șocant: Un tren de marfa a spulberat o persoana - Traficul feroviar in zona este afectat

12:10, 15.05.2024 - Traficul feroviar este oprit temporar intre stațiile Prunișor și Garnița, dupa ce un tren de marfa a lovit mortal o persoana, a anunțat miercuri CFR SA.Potrivit companiei, in jurul orei 10.

Batran lovit mortal pe trecerea de pietoni de un șofer drogat

08:21, 10.05.2024 - Accident mortal in județul Teleorman, joi seara. Un batran de 82 de ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni de un șofer de 32 de ani. Trupul sau a fost aruncat zeci de metri pe șosea. Șoferul a ieșit pozitiv la drugtest. Citește și: Un tanar care crestea vipere cu corn si un piton […]

Accident mortal de Florii: Pieton spulberat de o mașina in județul Constanța

22:45, 28.04.2024 - Un pieton a fost lovit mortal de o mașina, duminica seara, pe DN 2A, in județul Constanța.Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați duminica seara cu privire la faptul ca pe DN 2A, la intrarea in comuna Mihail Kogalniceanu, s-a produs un accident.

ACCIDENT pe varianta Zorilor-Manastur: Alt pieton spulberat de masina in Cluj-Napoca / Traversare prin loc nepermis

09:35, 22.04.2024 - Un al 2-lea accident cu pieton lovit de masina a avut loc in dimineata zilei de luni, 22 aprilie, dupa cel de pe Bulevardul Muncii care a avut loc chiar pe trecerea de pietoni. De data aceasta pietonul traversa strada Frunzisului printr-un loc nemarcat. 

Olt: Accident mortal la Deveselu. Un tanar de 23 de ani a murit

09:50, 12.04.2024 - Un accident mortal s-a petrecut, aseara, pe DN 54, in afara comunei Deveselu, in urma caruia un tanar, de 23 de ani, a murit. Tanarul din comuna Vișina Noua ar fi parasit partea carosabila și ar fi intrat in coliziune cu un pom. In urma evenimentului rutier, conducatorul auto a decedat. Trupul acestuia…

Accident tragic in Vaslui. Un tanar de 29 de a murit, iar trupul lui a fost aruncat de 25 de metri de mașina

11:36, 10.03.2024 - In aceasta dimineața, pe DN 24A, in județul Vaslui, un tanar de 29 de ani s-a rasturnat cu mașina, in afara parții carosabile. Impactul a fost atat de puternic, incat trupul sau a fost aruncat 25 de metri, pe un camp. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

Accident infiorator in Satu Mare. Un copil de 4 ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un șofer beat / VIDEO

15:40, 09.03.2024 - O tragedie de neimaginat a cutremurat Satu Mare, dupa ce un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața intr-un accident infiorator. Micuțul a fost spulberat de un șofer beat in timp ce se afla pe bicicleta.


Ce parere ai despre aceasta stire?