Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Un avion american F-16 s-a prăbușit în Coreea de Sud. Pilotul s-a catapultat

Publicat:
Un avion american F-16 s-a prăbușit în Coreea de Sud. Pilotul s-a catapultat

Un avion de vanatoare american F-16 s-a prabușit luni in Coreea de Sud in timp ce facea un zbor de antrenament de rutina. Pilotul a fost salvat dupa ce s-a ctapultat, a anunțat unitatea Forțelor Aeriene americane din aceasta țara.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol si foto: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Avion F-16 american, prabușit in largul coastei sud-coreene. Este al treilea avion de lupta american distrus in Coreea de Sud, intr-un an

13:30, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare F-16 al Forțelor Aeriene ale Statelor Unite s-a prabușit miercuri in largul coastelor Coreei de Sud, dupa ce a suferit o urgența in zbor, in cel de-al treilea accident al unui avion de razboi al armatei americane cu baza in Coreea in mai puțin de un an, scrie CNN.Incidentul a avut…

Coreea de Sud: Un F-16 american s-a prabusit in largul coastelor de vest, pilotul salvat

09:55, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16, victima a unei „urgente in zbor” in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, s-a prabusit miercuri, dar pilotul sau a fost salvat, a anuntat armata americana, transmite AFP.

Un avion F-16 american s-a prabusit in largul coastelor Coreei de Sud. Pilotul s-a catapultat

09:26, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16, victima a unei „urgente in zbor” in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, s-a prabusit miercuri, dar pilotul a reușit sa se catapulteze și a fost salvat, a anuntat armata americana.

Avion de vanatoare american F-16, prabușit in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud. Ce s-a intamplat cu pilotul

07:50, 31.01.2024 - Un avion de vanatoare american F-16 a fost victima unei „urgențe in zbor”, miercuri, in largul coastelor de vest ale Coreei de Sud, conform unui comunicat emis de armata americana și transmis de AFP.

Tragedie aviatica ingrozitoare: 10 oameni au murit! (VIDEO)

08:55, 24.01.2024 - O tragedie aviatica ingrozitoare s-a produs in Canada. Un avion de mici dimensiuni aflat in drum catre o mina de diamante, avand la bordul sau muncitori, s-a prabusit. Conform datelor preliminare, se pare ca au murit 10 oameni! S-a prabușit in apropiere de Fort Smith Tragedia aeriana a implicat un avion…

Cantareața Samantha Fox, arestata dupa ce s-a urcat beata in avion și a facut scandal

21:10, 21.01.2024 - Cantareața Samantha Fox, un star al muzicii pop din anii ’80, a fost arestata dupa ce s-a urcat beata in avion și a facut scandal. Aeronava aparținand British Airways s-a intors din drum, cursa fiind amanata pentru a doua zi. Cantareața și-a petrecut noaptea in inchisoare, fiind eliberata pe cauțiune.…

Un avion de lupta american F-16 s-a prabușit in Coreea de Sud. Pilotul a reușit sa se catapulteze

09:25, 11.12.2023 - Un avion de lupta american F-16 s-a prabusit in Marea Galbena luni, in Coreea de Sud, in cursul unui exercitiu de antrenament. Pilotul sau, care a reusit sa se catapulteze, a fost salvat, a informat agentia de presa Yonhap, noteaza AFP.

Un avion de lupta american F-16 s-a prabusit in Marea Galbena, pilotul a reușit sa se catapulteze

07:50, 11.12.2023 - Un avion de lupta american F-16 s-a prabusit in Marea Galbena luni, in Coreea de Sud, in cursul unui exercitiu de antrenament. Pilotul a reusit sa se catapulteze și a fost salvat, a informat agentia de presa Yonhap.


Ce parere ai despre aceasta stire?